Revolution Race

Hos os hos Revolution Race finder du altid behagelige stilfulde udendørsbukser, vindtætte og vandtætte jakker, undertøj i bambus eller merionuld, fleecetrøjer og andre produkter, som du skal bruge til hele dage i naturen.

Revolution Race – outdoor til hele familien i høj kvalitet.

“Revolution Race begyndte med et par vandrebukser med blåbærpletter…”

“Det er ikke lang tid siden, at Revoluition Race arbejdede med salg af friluftstøj, mens vi drømte om at etablere vores eget friluftsmærke. Vi fik den berømte aha-oplevelse på en messe, hvor vi begyndte at tale med en ligesindet eventyrer, der var utilfreds med den høje pris på hendes nye vandrebukser: “Bukserne er af en ret god kvalitet, men de var så dyre, at jeg er bange for at bruge dem i skoven. Hvad gør jeg, hvis jeg får en blåbærplet på dem, som jeg ikke kan vaske af?”

“Vi havde det ofte på samme måde, da vi backpackede og rejste på eventyr rundt om i verden. Ikke nok med at de etablerede friluftsmærker var for dyre, havde bukserne også en dårlig pasform og virkede til kun at være designet til mænd. Og farverne? Fifty shades of boooring.”

“Markedet manglede ganske enkelt et mærke, der producerede sjovt kvalitetstøj til en fornuftig pris, og det måtte nogen jo gøre noget ved. På en tur til Everest Base Camp blev idéen om Revolution Race født. Denne “nogen”, vi ledte efter, endte med at blive os selv.”

Revolutionrace logo

Du finder det meste inden for outdoot beklædning, sko, vandresko og tilbehøre til ude livet. Høj kvalitet i bukser , skibukser, til hele familen.

“Hos os hos RevolutionRace finder du altid behagelige stilfulde udendørsbukser, vindtætte og vandtætte jakker, undertøj i bambus eller merionuld, fleecetrøjer og andre produkter, som du skal bruge til hele dage i naturen.

  • 30 dages retur- og bytteret.
  • Gratis retur, så længe du bruger den vedlagte returseddel og overlader pakken til fragtmanden nævnt på retursedlen
  • 4,6 i bedømmelse ud af over 300.000 anmeldelser.”

Husk også at besøge de andre gode internetbutikker som tilbyder b.la. Outdoor udstyr.

Tilbuds-Nyheder