Elou

Elou er et bæredygtigt livsstilsbrand med den mission at ændre og gentænke den måde vi anvender hverdagsprodukter på.

Elou eliminerer engangsprodukter + plastik til fordel for genanvendelige og low waste produkter inden for personlig pleje, køkken og to-go.

Elou skriver b.la. om deres produkt:

“100% plastikfri 

Fra emballage til pakning og forsendelse kan vi med stolthed sige, at vi er 100% plastikfri. Det er vi af den simple grund, at blot 9% plastik faktisk bliver genbrugt, og i stedet forurener havene med 8-10 millioner tons plastik hvert eneste år. Den statistik nægter vi at være en del af. Og derfor gør vi alt, vi kan, for at undgå plast.

Vi forsøger at genanvende al emballage fra vores samarbejdspartnere og bruger derudover udelukkende FSC-certificeret genbrugsemballage samt miljøvenligt pakketape og kassefyld af genbrugspapir. Vi anvender så lidt emballage som muligt, og derfor vil du også opleve, at langt de fleste af vores produkter faktisk kommer helt uden emballage. De eneste produkter, der kommer i emballage, er de, der har et reelt behov for det pga. skrøbelighed og lovkrav.”

Klub Elou
Vi holder så meget af vores loyale kunder

Hos Elou vil vi gerne forkæle vores mange loyale kunder og give lidt ekstra, fordi vi kan. Som medlem af Klub Elou får du unikke kundefordele og eksklusive tilbud året rundt – ganske gratis. Optjen point ved køb, anmeldelser med mere og konverter nemt dine point til kontante rabatter. For hver gang du køber for 10 kr. optjener du 1 point (10 point = 5 kr).

Husk også at Elou har gratis fragt ved køb af deres produkter, for over 499,- !

elou klub

Besøg også de andre gode webshops under kategorien Sundhed & Personlig Pleje

Tilbuds-Nyheder