Magasin

Med et gavekort til Magasin ligger en verden af forkælelse for dine fødder. Brug kortet til fashion, livsstils- og boligprodukter, til Personal Shopping, skønhedsbehandlinger eller i Mad&Vin.

 – Magasin er et mødested, et samlingspunkt og danner rammen for både shoppingture og cafébesøg.

I 1868 åbnede den første Magasin forretning på Vestergade i Aarhus. I dag finder du magiske Magasin i hjertet af mange byer, hvor alt er samlet under ét tag, og de mange etager er fyldt med de bedste brands, forkælelse og plads til at drømme.

Her er der noget for alle. Forretningerne er fyldt med masser af inspiration, oplevelser og spændende events, og du kan også forkæle dig selv med et besøg hos en af vores dygtige Personlige Shoppere, der kan hjælpe dig med både garderoben, lingeriet og beautyprodukterne.

magasin brands
Magasin tilbyder et stort udvalg af mærker i alle deres forretninger.

Giv en Personlig Shopper i gave

Skal gaven være ekstra særlig? Med et gavekort kan du give hele Magasin i gave, og så kan du kombinere det med en af vores mange lækre services.
Giv eksempelvis et gavekort kombineret med en tid hos vores dygtige Beautyshoppere eller måske skal den heldige modtager forkæles lidt ekstra hos vores Personlige Shoppere, der står klar til at give klædeskabet et friskt pust.
Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser!
Du kan købe dit gavekort med ekstra forkælelse i alle vores forretninger.

magasin kategori

Shop efter kategori og mærker – klik ind og find oversigten fra A-Å i alle de varer som tilbydes på deres hjemmeside. Nemt og overskueligt.

t?a=1883390427&as=1810212630&t=1&tk=1&i=1

God shoppelyst – find flere shoppingsites på net-tilbud underkatagorien – Tøj & Mode, Shopping & Gaver

Tilbuds-Nyheder