el-ladcykler

El-ladcykler

El-ladcykler til hele familen fra velkendte og anerkendte brands. Find din nye cykel og bliv godt og sikkert kørende.

Hos El-ladcykler.dk forhandler vi elektriske ladcykler til alle behov og for enhver pengepung

Vi forhandler stærke internationale og europæiske brands såsom Wike, Wildenburg, Johnny Loco, Cargobike of Sweden, Butchers & Bicycles og Add-Bike. Med den produktportefølje er vi særdeles godt dækket ind, uanset hvad du som kunde leder efter, når du er på udkig efter en el-ladcykel.
Som vores navn også antyder, så er vi en forretning, der er 100 procent dedikeret til ladcykler. Det betyder også, at vi gerne tager ansvar og går forrest i vores branche, og prioriterer sikkerhed højt. Alle vores cykler og batterier har de nødvendige certificeringer. Du vil også altid kunne forvente hjælp, service og guides hos os – også selvom du måske har en ladcykel fra et fabrikat, vi ikke selv sælger.

El-ladcykler skriver vidre på deres hjemmeside:

“Hos El-ladcykler.dk forhandler vi elektriske ladcykler til alle behov og for enhver pengepung.
Vi forhandler stærke internationale og europæiske brands såsom Wike, Wildenburg, Johnny Loco, Cargobike of Sweden, Butchers & Bicycles og Add-Bike. Med den produktportefølje er vi særdeles godt dækket ind, uanset hvad du som kunde leder efter, når du er på udkig efter en el-ladcykel.
Her på hjemmesiden finder du også et stort udvalg af tilbehør til el-ladcykler, som låse og barnesæder. Blandt vores mest populære mærker, finder du barnestole fra Melia og låse fra Axa og CSI. Det er også hos os, du kan købe det originale, danskproducerede, Isofix-beslag, så du kan montere din autostol i din ladcykel lige så let som i bilen. Smart, ikke?”

Læs for eksempel om den populære Premuim el-ladcykel…

Johnny Loco E-Cargo Cruiser 5.2

Måske verdens flotteste el-ladcykel?

I hvert fald er den i brede kredse kendt som ladcyklernes svar på en Rolls Royce.

E-Cargo Cruiser 5.2 er den nyeste trehjulede ladcykel designet og fremstillet af Johnny Loco. Den smukkeste og letteste af sin art. Opgraderet til at gøre dine rejser endnu mere behagelige, sikre og sjove.

Nu kan designercyklen blive din, og sælges eksklusivt i Danmark via El-ladcykler.dk, som er eneforhandler af de flotte Johnny Loco-cykler version 5.3.

el-ladcykler-jonny

I forhold til forgængerne (5.0 og sidste års 5.1) har både gearsystem og motor fået en opgradering, ligesom stellet nu er udformet i aluminium og alle tre hjul har fået monteret hydrauliske bremser, der ikke kræver den samme vedligehold som almindelige skivebremser. Komforten er blevet endnu bedre med et nyt selesystem, og de fastmonterede lygter får strøm direkte fra cyklens motor, så du aldrig skal tænke på at skifte batterier igen!

Alt afhængigt af behov, kan man få forskelligt ekstraudstyr til sin Cargo Cruiser 5.2. Der findes blandt andet tre forskellige kalecher, bagagebærer og sadel i forskellige farver samt regnslag og komfortable børnesæder.

Husk at se de andre gode cykel internet butikker her på Net-Tilbud.dk

Tilbuds-Nyheder