Army Star

Army Star er en online forretning der sælger Army og Street Mode tøj og forskelligt udstyr til udendørsliv. Vi sælger også Økologisk tøj og Dickies arbejdstøj. I alt 5000-6000 produkter.

Army star skriver bl.a om deres webshop:

Med en passion for army fashion, god kvalitet, autentiske militærartikler og den gode historie, forsøger vi hele tiden at finde nye spændende varer, der kan være med til at gøre det til en ny og spændende oplevelse hver gang du besøger os.

Army Star sætter en stor ære i, at du hos Army Star altid kan gå på opdagelse og finde inspiration til dit næste køb. Med en unik kombination af autentiske og originale militærvarer og moderne fortolkninger af gamle klassikere, kan du skræddersy din personlige armystil.

Army Star’s målsætning er at kunne tilbyde dig det største og bedste udvalg inden for army fashion, originalt armytøj, militærbeklædning, workwear, militærgear og outdoor-beklædning, samt army accessories – se for eksempel vores store udvalg af paracord – alt sammen i top kvalitet og til gode priser.

Gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af militær bukser på webshoppen.
Her vil du altid kunne finde bukser til enhver lejlighed, stil og smag! Se f.eks. de fede cargobukser fra Molecule, klassiske militærbukser fra Rothco, der kan modstå selv de hårdeste opgaver, eller vores udvalg af workwear-bukser fra Dickies.

Så uanset om du er på udkig efter et par moderne cargobukser, chinobukser, solide armybukser i klassisk pasform eller traditionelt workwear, vil du altid kunne finde det hos os.

Vi har skabt en spændende og brugervenlig hjemmeside, der gør det nemt og bekvemt for dig at gå på opdagelse i vores store udvalg og finde alt dit armytøj, armyudstyr og militærgear ét sted. Det er let og enkelt at bestille, og da vi har stor erfaring med nethandel, ved vi hvor vigtigt det er med den helt rigtige levering.

Vi i Army Star tilbyder dig derfor en bred vifte af leveringsmuligheder, der imødekommer dit behov.

Army Star er udelukkende en online shop og vi har ikke mulighed for personlig henvendelse.

Original Second-hand vintage og online overskudslager

I Army Star er vi passionerede omkring originalt militærtøj. Ofte sælges brugt army wear på militærets auktioner. Vi er dit online overskudslager! Army Star udvælger nemlig de fedeste stykker militær beklædning og sikrer at standen er i orden før vi tager det ind i vores udvalg. Mange kan lide vintage militærtøj. Enten fordi tøjet har et unikt look og autentisk slitage som giver masser af karakter.

Andre for tøjets slidstærke egenskaber og talrige praktiske detaljer. Uanset hvad du er til, vil du i Army Stars militær shop, med second hand army wear helt sikkert finde noget der falder i din smag!

Army Star - Få fra 20% - 60% på udsalg.

Husk at se de mange andre tilbud på NET-Tilbud.dk under Tøj & Mode kategorien.

Tilbuds-Nyheder