DitUR

Ditur er Danmarks største webshop inden for ure og accessories, og det ville vi ikke være uden vores kunder. Derfor vil vi også belønne vores kunder med en god og personlig kundeservice, som kan hjælpe dig både før, under og efter dit køb.

Velkommen til DitUr – din adgang til en verden af eksklusive og prisvenlige ure. Som en førende autoriseret urforhandler i Danmark, og med tilstedeværelse over hele Europa, er vi her for at revolutionere urmarkedet. Med et imponerende sortiment på over 10.000 produkter, strækker vores sortiment sig fra klassiske til moderne designs, dækkende alt fra sports- og dykkerure til elegante designerure og smartwatches. Hos os finder du noget for enhver smag, til priser der ikke kan matches.

Vi er ikke blot stolte af at tilbyde ure fra over 160 velkendte brands som Seiko, Michael Kors, Skagen Denmark, Tommy Hilfiger og Daniel Wellington, men vi er også autoriseret forhandler af alle vores brands. Vores forretningsfilosofi er enkel: ‘Alle har ret til et ur, der ser ud som en million, uden at det koster en’.

DitUR skriver b.la. på deres hjemmeside:

Ure

Velkommen til Ditur – din autoriserede urforhandler i Danmark. Hvis du leder efter et nyt ur, er du kommet til det rigtige sted. Vi er stolte af at tilbyde Danmarks største udvalg med over 5.000 forskellige ure på lager. Vores sortiment omfatter herreure, dameure, børneure, smartwatches og meget mere. Uanset om du foretrækker klassiske tidløse designs eller moderne, trendy ure, har vi noget for enhver smag.

Vi fører kun det bedste, herunder et bredt udvalg af urmærker, designerure og eksklusive ure, til de bedste priser på markedet siden 2014. Så hvis du søger et nyt ur, er du landet på det helt rette sted!

Ure til Danmarks bedste priser

Hos Ditur har vi et motto som lyder “Alle har ret til et ur, der ligner en million uden at koste en”, og derfor går vi op i at tilbyde vores kunder markedets bedste priser på ure. Derfor opdaterer vi hele tiden vores priser, så vi sikrer dig Danmarks laveste priser på alle typer ure heriblandt armbåndsure såsom sportsuredykkerure og automatiske ure samt andre typer ure såsom vægurevækkeurelommeure og meget mere. Hvis vi imod forventning ikke har markedets laveste pris på et givent type ur, så har vi også prisgaranti, hvilket betyder at vi matcher prisen.

Ure fra de bedste brands

Ditur er stolte af at tilbyde det største udvalg af brands i Danmark. Vi sælger på nuværende tidspunkt ure og smykker fra mere end 150 forskellige brands, som dækker over nogle af de største og mest populære på markedet. Derfor kan du finde ure fra efterspurgte brands såsom TissotSeikoCasioDaniel WellingtonHamiltonGarminJaguarTommy Hilfiger og mange flere. Vores enorme udvalg dækker samtidig over nogle af de mest populære ur kollektioner til dato heriblandt: Casio G ShockTissot PRXSeiko 5 Sports og Garmin Fenix 7. Derfor vil der være et ur til enhver smag i vores udvalg uanset om du er på udkig efter luksus ure eller et billigt ur.

Dit-Ur.dk

Billige ure online

Kvalitetsure kan sagtens være billige ure – og det finder du hos os. Vi forhandler vi en lang række ure til gode priser, så du er sikret at finde et ur, der passer til både din stil og budget. Du kan eksempelvis finde vores sortiment af ure til under 1000 kr. til både mænd og kvinder. Derfor har du gode muligheder for at finde de bedste gaver til de bedste priser, og du kan lige nu finde den mest perfekte ur gave her hos Ditur uanset om du leder efter gaven til ham eller til hende.

Køb ure og armbåndsure med de bedste fordele hos Ditur

Når du køber ure hos Ditur, så får du en lang række fordele, som du ikke får nogen andre steder. Vi tilbyder Danmarks hurtigste levering, hvor vi leverer fra dag-til-dag, og derfor kan du sagtens modtage dit nye ur allerede dagen efter din bestilling. Af den årsag, så kan du også købe gaver hos Ditur selvom du er sent ude. Vi tilbyder samtidig hele 99 dages returret og minimum 2 års garanti når du handler hos os. Derfor er der mange gode grunde for at købe ure hos Ditur.

God shoppelyst her på nettilbud. Se flere gode tilbud i kategorier Tøj & Mode.

Tilbuds-Nyheder