Fenomen

Velkommen til Fenomen. Her finder du spændende brugskunst og gaveideer. På Fenomen har vi flotte fotorammer, smarte vægure, praktiske knager og meget ander til boligen.

På Fenomen finder du spændende brugskunst og gaveideer.

Fenomen har vi flotte fotorammer, smarte vægure, praktiske knage og knagerækker, søde ting til børneværelset og spændende gaveartikler.

Vi fører et stort udvalg af smykkeskrin og smykkeholdere.

Her kan du finde brugskunst, som naboen ikke lige har magen til. Vores stil spænder fra det trendy over det romantiske til det stilrene.
Fenomen er din nye yndlings online shop. Her har du mulighed for at finde gaven til din kræsne veninde, din forkælede niece, til manden som har alt, samt til din gamle bedstemor.

SMYKKER

Smykker til kræsne kvinder og kvalitetsbevidste piger. Smukke smykker i Sterling sølv og flot forgyldning. Her finder du smykker fra kendte brands – smukke armbånd, halskæder og øreringe. Smykker til alle aldre og alle typer.

TÆPPER

Tæpper til gulvet som er med til at skabe hygge og stemning i boligen. De flotte tæpper er i mange størrelser og farver og mønstre, så der også er et tæppe som passer ind til formålet og til den øvrige indretning. Tæpperne er også med til at beskytte gulvene.

Fenomen

NYHEDER

Vi får hele tiden nyt og spændende boligtilbehør og brugskunst ind af døren, og har derfor samlet de nyeste ting på siden herunder. Du kan nemt og hurtigt friske dit hjem op med smart boligtilbehør og brugskunst – til rimelige penge, så er der råd til at skifte ud når du ønsker nyt. Kig også forbi de andre kategorier – og se om der ikke lige skulle være noget der frister dig.

En af de mange gode kvalitets varer som Fenomen tilbyder er for eksempel som dette tilbud:

UMBRA

Umbra er en af de helt store indenfor opbevaring og praktiske løsninger til det moderne hjem. De har siden 1979 tilbudt deres kunder en masse lækre og funktionelle produkter, af en høj kvalitet og til en lav pris. Umbra formår med deres brede sortiment at skabe og designe produkter til alle hjemmes forskellige rum. Gør dit hjem fantastisk med en af Umbra smarte og lækre produkter, være sikker på at du er med på den nyeste trend og du modtager produkter i topkvalitet. Vi har samlet en masse flotte produkter her!

Fenomen – MÆRKER OG BRANDS

Vi har samlet en række lækre brands fra hele Europa inden for boligtilbehør. Vi stræber efter altid at have de sidste nye trends og brands, som du ikke ser andre steder.

Vores udvalg af lækre brands inden for boligtilbehør er nøje udvalgt for at give dig den bedste shoppingoplevelse. Vi vil have, at du kan finde alt, hvad du leder efter, og at du kan gøre det på en nem og bekvem måde.

EKSKLUSIVE OG TRENDY BRANDS på Fenomen.

Vi samarbejder med nogle af de mest eksklusive og trendy brands inden for boligtilbehør fra hele Europa. Vores sortiment inkluderer alt fra lækre vægure til praktiske opbevaringsløsninger. Vi har altid det seneste nye inden for boligtilbehør og stræber efter at give dig en unik shoppingoplevelse.

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig en række brands, som du ikke ser andre steder. Vores udvalg omfatter alt fra up-and-coming designere til etablerede boligtilbehørsbrands. Vi stræber efter at give dig en unik shoppingoplevelse, og vores brands er nøje udvalgt for at sikre, at du altid kan finde noget, der passer til din stil.

Vores udvalg af boligtilbehør inkluderer alt fra stilfulde vægure til praktiske knager og kangerækker til at holde dit hjem organiseret og ryddeligt. Fenomen tilbyder også en række opbevaringsløsninger, så du kan holde styr på dine ting og samtidig have et smukt og stilfuldt hjem.

Så uanset om du er på udkig efter den nyeste trend inden for boligtilbehør, eller bare vil have noget unikt og stilfuldt til dit hjem, så er vores webshop det rigtige sted for dig. Vores lækre brands fra hele Europa vil sikre, at du altid kan finde noget unikt og trendy inden for boligtilbehør, og vores udvalg vil tilfredsstille selv de mest kræsne boligentusiaster.

Se mange flere shopping nyheder på NET-tilbud.dk i en af de mange kategorier, b.la. shopping og gaver, hvor du finder mange andre gode og fine internet-shops.

Tilbuds-Nyheder