Intersport

Intersport stiller din trang til eventyr - uanset om du er en erfaren eventyrer der kræver det bedste udstyr, eller en begynder der er ivrig efter outdoor oplevelser og eventyr på Intersport.

Verdens største sportskæde

Intersport er i Danmark kendt som en af de absolut største forhandlere af sportsudstyr og beklædning til sport. De forhandler tusindvis af varer i alverdens forskellige produktkategorier inden for sport og outdoor, og har altid et mærke og produkt der passer til dine behov.

Hos INTERSPORT finder du alt til din træning for hele familien. Løb, svømning, yoga, fodbold, håndbold, cykling, gymnastik, og vi kunne blive ved. Hvad med Pickleball ? Pickleball er en sport, der spilles på en badminton lignende bane med en lav net højde. Sporten anses derfor som en blanding af tennis, bordtennis og badminton. Pickleball spilles med to eller fire spillere, hvor der bruges en let plastik bold med huller og specielle pickleball bats til at spille med.

Intersport blev dannet i 1968 da en række europæiske indkøbsorganisationer gik sammen om at skabe en international organisation for sportsudstyr, som giver kunderne de bedste fordele, tillid til butikkerne, og komplet produkttilfredshed.

Gå heller ikke glip af Intersports udsalg.

“SIDSTE CHANCE – GØR ET KUP OG SPAR OP TIL 80% PÅ UDVALGTE OUTLET VARER HER, MEN SKYND DIG INDEN DE BEDSTE VARER ER VÆK!”

Populære brands

Her er nogle af deres mest populære mærker:

  • Adidas
  • Hummel
  • Nike
  • The North Face
  • Salomon

Inspiration til indhold

Hop med på padel tennis bølgen og find alt du skal bruge hos Intersport

Er du også blevet padel-gal som de fleste andre danskere? Så kan du glæde dig over, at du kan finde alt det du skal bruge på og uden for banen på Intersport. Så hvad end du står uden bat og bolde, eller har brug for et par spritnye sko med den rette støtte, så kan du finde det hos Intersport. Pickleball er en sport, der spilles på en badminton lignende bane med en lav net højde.

Sporten anses derfor som en blanding af tennis, bordtennis og badminton. Pickleball spilles med to eller fire spillere, hvor der bruges en let plastik bold med huller og specielle pickleball bats til at spille med.

Forbered dig på lange gåture ud i naturen

På webshoppens Outdoor side kan du finde alt hvad du skal bruge til en tur ud i den danske natur. Intersport kan både forsyne dig med vandtætte sko, overtøj, og tilbehør til en gåtur i skoven eller andre steder. Så skal du ikke lade dig begrænse af det uforudsigelige danske vejr.

Lad ikke garderoben stå i vejen for din personlige udvikling

Synes du også, at det er nemmere at komme ud på løbeturen eller i fitnesscenteret, hvis man føler sig godt tilpas i sit træningstøj? Så er det bare med at få opdateret garderoben med spritnyt træningstøj. Her kan du få lige præcis det du søger.

Intersport

BLIV MEDLEM AF CLUB INTERSPORT

SOM MEDLEM OPTJENER DU 3% I BONUS, VI GEMMER DINE KVITTERINGER ELEKTRONISK, DU KAN DELTAGE I SUPER FEDE KONKURRENCER OG DU FÅR EKSKLUSIVE TILBUD.

God shoppelyst.

Husk at besøge de andre fine webshops under kategorien Sport & Fitness.

Tilbuds-Nyheder