Coop.dk Shopping – 473+ møbler til haven.

Coop.dk shopping har et stort udvalg indenfor bolig, bøger, skønhed, haveliv, cykler, baby og legetøj.

Coop Shopping

Coop.dk Shopping skriver b.la. på deres webshop:

Hvis noget ikke giver mening for danske forbrugere, så laver vi det om.

Den tanke har drevet Coop siden den første Brugsforening opstod i 1866. Og det arbejder vi på at holde i hævd hver eneste dag hos Coop.dk.
Hos Coop.dk har vi nemlig en holdning til det, vi handler med. Og sammen med dig vil vi stille krav til kvalitet, ansvarlighed og pris. Når du handler hos os, er du derfor med til at sætte en vigtig dagsorden. Og du får meget mere end et godt tilbud med i kurven.

Vi køber ikke hvad som helst
Når du handler på Coop.dk shopping, kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden. Vi gør os umage med at håndplukke kvalitetsprodukter som gi’r mening og værdi for vores kunder. Vores varer er særligt udvalgt og testet, vendt og drejet af passionerede og fagligt stolte medarbejdere, som er specialister inden for netop deres felt. Både til at finde de rigtige produkter og til priser, som gi’r mening for pengepungen.

Vi vil gøre hverdagen nemmere
Vi har alle en travl hverdag med arbejde, børn, madlavning og hjemlige pligter. Derfor skal det være nemt at handle hos os. Vi gør derfor alt vi kan, for at hjælpe dig godt på vej med at finde lige det du mangler. Kort sagt, så ønsker vi, at produkterne på vores hylder er mere værd end de koster. Det mener vi gi’r mening i en travl hverdag.

Vi vil have mere ansvarlighed
Coop.dk får du et alternativ, der gi’r mening for miljøet og klimaet. Tænk bare på alle Änglamarks økologiske og allergivenlige produkter. Eller på det store udvalg af FSC-mærkede træmøbler, hvor vi sammen kan sende et vigtigt signal til industrien om, at vi vil have mere langsigtet og økonomisk bæredygtigt skovbrug.

Vi sætter en dagsorden
Coop er ejet af 1,8 mio. medlemmer, og sammen har vi størrelsen til at gøre en forskel. Når du handler på Coop.dk er du derfor med til at have en holdning, til at stille krav og til at sætte nye standarder for kvalitet, ansvarlighed og pris.

Derfor gi’r det mening at handle hos Coop.dk Shopping.

“På coop.dk Shopping har de mange guider til hvordan du kan gøre et rigtig godt og rigtigt køb. Læs f.eks. et udsnit af en af deres guider om træmæbler til haven:

Få mere ud af sommeren
Virker valget af havemøbler en smule uoverskueligt? Det kan vi egentlig godt forstå, for der er mange detaljer at tage stilling til. Derfor har vi udarbejdet en lille førstehjælper, der forhåbentligt gør valget af dine næste havemøbler meget nemmere – det skal jo helst være møbler, som du bliver glad for sommer efter sommer.

Hvilke materialer skal jeg vælge?
Når du skal købe nye havemøbler, kan du vælge mellem forskellige typer af materialer. Valget afhænger i høj grad af dine personlige præferencer, men det er også en god idé at vurdere på forhånd, hvor meget tid du har lyst til at bruge på vedligeholdelse af dine havemøbler.

På Coop.dk Shopping kan du vælge mellem havemøbler i træ eller nonwood/polyrattan.

Havemøbler i træ
Når solen skinner, findes der næsten ikke noget skønnere end at træde ud på terrassen og slænge sig i de klassiske træhavemøbler. De store, smukke havemøbler, der pryder enhver terrasse. Og det æstetiske er jo en af de absolut bedste grunde til at vælge havemøbler i træmaterialer. Du får et flot look og en virkelig god kvalitet.

Hos Coop arbejder vi udelukkende med FSC-certificeret træ. FSC er en mærkeordning, der har til formål at sikre verdens skove og de mennesker, der arbejder i og med skoven. Med vores havemøbler i FSC-certificeret træ ønsker vi at give dig et bæredygtigt valg, uden at du behøver at gå på kompromis med æstetikken. Du kan læse mere om FSC her.

Ved at vælge havemøbler i træ følger et par hjemmeopgaver med, for møblerne kræver nemlig en smule vedligeholdelse. Den danske sommer er lunefuld, og om man vil det eller ej, er der stor sandsynlighed for regn og blæst. Det vil havemøblerne kunne mærke, og det betyder, at du i løbet af en sæson skal slibe og give havemøblerne behandling med olie. Har du havemøbler, der er lakerede, anbefaler vi, at du sliber og maler dine havemøbler en gang om året. Med disse behandlinger en gang om året vil dine havemøbler holde i mange år.

Se vores anbefalinger til vedligeholdelse af træhavemøbler her.”

Coop.dk Shopping
Coop.dk Shopping

 

 

 

 


Husk at vi på NET-Tilbud.dk også har mange andre gode internetbutikker at finde, inden for alle kategorier.

Tilbuds-Nyheder