Shavesafe

SHAVESAFE er en patenteret produktserie til mænd og kvinder, som forebygger knopper, kløe, skægpest og indgroede hår.

Shavesafe.

Prøv ShaveSafe intropakke for kun 149 kr. med skraber og gel der forebygger gener efter barbering.

Normal pris 228 kr. Spar 79 kr. – brug rabatkoden: INTROTILBUD
Intropakken består af en gel, der forebygger knopper, kløe, indgroede hår og skægpest, samt en en Razor , der har hele 5+1 ultra skarpe blade. Den perfekte ”barberpakke” til den perfekte barbering af f.eks. ben og intimbarbering.
NB der kan kun købes én intropakke til rabatpris pr person.

Shavesafe

Shavesafe skriver videre om deres hjemmeside og produkt:

“Irritationen over, at der ikke fandtes et mildt men effektivt produkt som kunne modvirke knopper og indgroede hår efter barberingen, blev startskuddet til Nanas første produkt.”

“Jeg undrede mig over, at der ikke fandtes et produkt, der mildt kunne behandle og forebygge de røde knopper jeg fik ved barbering. Personligt synes jeg at det var irriterende, at jeg skulle sminke knopperne væk hver gang jeg var undertøjsmodel. Derfor gik jeg i gang med at undersøge, hvad årsagen til generne var og i 2010 fik jeg etableret et samarbejde med et dansk farmaceutisk firma.”

” Siden 2011, hvor det første produkt første gang kom på markedet, er det gået slag i slag og i 2012 kom ShaveSafe Sensitive på markedet. ShaveSafe Sensitive er udviklet specifikt til kunder med mere følsom hud. I 2019 blev serien udvidet med en Bikini Line Repair Cream,en ShaveSafe skraber og blade og i 2020 kom Aftershave Repair Balm, det nye design samt den nye hjemmeside.”

Du kan også prøve et abonnement hos Shavesafe for kun 49,- pr. md.

Hvorfor vælge ShaveSafe?

Det er faktisk ret nemt – simpelthen fordi vi både har den bedste skraber og den bedste gel! Vores fokus har altid været at skabe den perfekte barbering uden gener, og det er præcis det, du kan få med vores prøvepakke.

– Fantastisk gel der forebygger knopper og indgroede hår og er patenteret for sin virkning
– Ingen parfume, parabener eller farvestoffer
– Knivskarpt svensk stål
– Ekstrem fleksibelt skraberhoved med aloe vera og e-vitamin stribe
– Hele fem blade samt et præcisionsblad.

God shoppelyst 🙂

Husk også at besøge de mange andre gode internetbutikker med gode tilbud, under kategorien Sund & helse, her på Net-Tilbud.dk

Tilbuds-Nyheder