Creativ

Hos Creativ, handler du med en virksomhed, som har 30 års erfaring med køb og salg af brugte kontormøbler. Kontormøbler betyder meget for os, og derfor mener vi, at det er ærgerligt, når gode kontormøbler går til spilde.

Creativ skriver b.la. om sig selv:

30 års erfaring med brugte kontormøbler

Når du handler med Creativ – køb og salg af brugte kontormøbler, handler du med en virksomhed, som har 30 års erfaring med køb og salg af brugte kontormøbler.
Kontormøbler betyder meget for os, og derfor mener vi, at det er ærgerligt, når gode kontormøbler går til spilde.
Vi er derfor sat i verden for at få flere kontormøbler til at cirkulere mellem private, små og store virksomheder, samt offentlige institutioner.
Det I betragter som brugte kontormøbler, er nemlig nye kontormøbler for andre.
Creativ.dk – køb og salg af brugte kontormøbler.

Kvalitet er nøglen til bæredygtighed

Vi har altid lagt stor vægt på at tilbyde kontormøbler i god kvalitet.
Vi har derfor eget snedkeri, som sliber og lakerer møblerne, hvis det er nødvendigt.
På den måde sikrer vi, at kontormøblerne får lov at være en del af flere arbejdspladser gennem deres levetid.
Dette er til glæde for miljøet, samvittigheden og ikke mindst pengepungen.

Inden for borde har Creativ.dk – køb og salg af brugte kontormøbler et stort udvalg. Herunder et lille udvalg af varesortimentet:

Borde.

I vores kategori for borde finder du en lang række forskellige produkter, som alle relaterer sig til borde. Her kan du bl.a. finde enkelte dele som hæve sænkestelbordstelbordpladerbordben og søjlestel. Disse produkter er interessante for dig, der allerede har én af delene. Det kunne jo være, at du var rigtig glad for den bordplade eller det hæve sænkestel, som du har i forvejen. Hvis du er det, er der jo ikke nogen grund til at producere nyt.

Hvis du derimod ikke har nogle af delene, så har vi også komplette borde. Her har vi både nye og brugte hæve sænkeborde samt helt almindelige skriveborde, mens vi også kan tilbyde andre forskellige typer borde såsom, cafébordesofabordehøjbordeskolebordekantinebordekonferenceborde samt mødeborde.

Derudover har vi også et bredt udvalg af borde, som er designet med fokus på funktionalitet. Dette er især vigtigt for vores receptioner samt rulleborde og vogne.
Creativ.dk – køb og salg af brugte kontormøbler.

Creativ.dk - køb og salg af brugte kontormøbler.

Belysning

I vores kategori for belysning vil du kunne udforske et bredt udvalg af forskellige typer af lamper. Her tilbyder vi bl.a. akustiklamper, som er en unik lampetype, der udover at give et behageligt lys samtidigt bidrager til at sænke lydniveauet i rummet, som den er placeret i. Disse unikke egenskaber er med til at skabe et sundt kontormiljø for medarbejderne.

Hvis ikke akustiklamper er noget for dig, kan vi også tilbyde et bredt udvalg af billige bordlamper i flotte designs. Bordlamper er særligt anvendelige, når der skal sættes fokus på et bestemt sted på bordet. Leder du i stedet efter noget hyggeligt lys til hyggehjørnet, så vil én af vores lækre gulvlamper være et bedre valg.

Vi kan derudover tilbyde en række forskellige loftlamper i spektakulære designs udført i fantastiske materialer. Ligeledes har vi et bredt udvalg af væglamper til billige priser. Mange af vores lamper er designet i flere udgaver, hvilket betyder, at du kan fuldende looket i rummet.

Kontorsæt

I vores kategori for kontorsæt har du mulighed for at spare en masse penge, hvis du skal erhverve dig flere ting til kontoret på samme tid. Vi har nemlig sammensat flere pakketilbud, hvor du bl.a. kan vælge en valgfri kontorstol, en bordlampe samt et hæve sænkebord til en yderst fordelagtig pris. På den måde har du mulighed for at komme nemt i gang, hvis du f.eks. er nyopstartet iværksætter eller blot skal have opgraderet kontoret derhjemme til noget bedre.

Netop hjemmekontoret kunne med fordel blive opgraderet i flere danske hjem. Mange danskere har under Covid-19 været tvunget til at arbejde hjemmefra, og i den periode har alt for mange mennesker siddet i arbejdsstillinger, som ikke er optimale for helbredet. Hvis hjemmearbejde er kommet for at blive, så skal spisebordsstolen skiftes ud med en mere ergonomisk kontorstol omgående.

Udover at vi har lavet nogle attraktive pakketilbud, så har vi tilmed også samlet nogle gode enkelte produkter, der passer rigtig godt til hjemmekontoret. Skynd dig ind i denne kategori, hvis du har brug for inspiration til hjemmekontoret.

Creativ.dk – køb og salg af brugte kontormøbler.

Find mange flere tilbud og internetbutikker, her på NET-tilbud.dk under kategorien Business to Business og kontormøbler generelt.

Tilbuds-Nyheder