CarTVbox

CarTVbox er et revolutionerende produkt, som ikke kun gør din Apple Carplay og Android Auto trådløs, det gør det også muligt at se både Youtube, Netflix og andre streamingtjenester, på din bils skærm!

CarTVbox.

Har du også altid ønsket at afspille en film på skærmen i din bil?

Du behøver ikke vente længere! – Det er muligt, med vores nye fantastiske AI BOX! Alt du skal gøre er at tilslutte boksen til din bils USB-port og følge instruktionerne på skærmen. Denne AI Box understøtter ikke kun visning til YouTube og Netflix, den kan også bruges med mange hundrede forskellige tv-apps. Så længe den app, du vil se en film med, har AirPlay-funktion, vil den fungere perfekt.

Brug dit Apple Carplay eller Android Auto trådløst!

Boksen gør også din Apple Carplay/Android auto trådløs, hvilket betyder, at du ikke længere skal tilslutte et kabel til din telefon, hver gang du bruger bilen. Denne boks forbindes trådløst og hurtigt til din telefon. Boksen fungerer med både Android Auto og Apple Carplay og er kompatibel med alle bilmærker på markedet.
Dette er den eneste version på markedet med så mange funktioner – og så kan du endda købe den til en super skarp pris!

Cartvbox skriver blandt andet om denne CartTVbox model:

Vores Cartvbox Premium+ giver dig trådløs adgang til Apple CarPlay og Android Auto, så du nemt kan bruge dine yndlings-apps og underholdning på din bils skærm.

 


cartvbox-original

Cartvbox sælger også den kraftige håndstøvsuger.

Den kraftfulde og bærbare støvsuger til din bil

Hold din bil ren og indbydende med CarVac 5000, den perfekte løsning til hurtig og effektiv støvsugning af din bil. Med en sugestyrke på 5000+ pa og to forskellige sugestyrker, kan CarVac 5000 fjerne selv de mest genstridige støv og snavs.

Hurtig opladning og strøm til lang tid

CarVac 5000 er udstyret med to kraftfulde 2000mAh batterier, der giver en brugstid på op til 30 minutter pr. opladning. Der medfølger tre smarte hoveder, der kan udskiftes for at gøre støvsugningen mere præcis og effektiv.

Nem at have med alle steder

Med en vægt på kun 600 gram og en længde på 37,7 cm, er CarVac 5000 let at håndtere og opbevare. Støvsugeren er også let at oplade med det medfølgende USB-kabel, og den kan nemt tilsluttes bilens USB-stik til opladning på farten.

carvac5000

Se flere gode tilbud på de andre Bil,Mc og Transport internetbutikker.

Tilbuds-Nyheder