CompuMail din nr.1 Elektronik shop

Mere end 250.000 produkter på Compumail inden for pc, mobil, gaming og mange andre gode elektronik tilbud og altid konkurrencedygtige priser.

CompuMail

CompuMail er en IT-leverandør, der sigter mod at være en af de bedste i Danmark for private og små virksomheder.

Byg din egen Pc! Byg din egen pc hos CompuMail og få den lige som du vil have den.

Hos Compumail har vi adgang til de bedste komponenter på markedet – og til nogle af markedets stærkeste priser. Derfor kan vi tilbyde nogle af de bedste computere skræddersyet efter dine behov.

Vi har bygget PC’er for vores kunder de sidste 25 år, og med vores PC-konfigurator er det enkelt og overskueligt for dig som kunde at bygge lige netop den PC, der passer til dit behov. Vi producerer din nye computer inden for 48 timer (hverdage). Alle komponenter er match-garanteret af vores in-house eksperter, det vil sige, at du ikke skal bekymrer dig om de forskellige komponenter du vælger passer sammen!

Tag et kig på vores kategorier nedenfor, vælg dit udgangspunkt og byg din PC efter dine behov!

250.000 varenumre

De tilbyder et bredt udvalg af varer, med mere end 250.000 produkter på deres webshop og holder deres sortiment opdateret med markedstendenser. CompuMail har også en effektiv reklamationsafdeling, der håndterer henvendelser hurtigt og smidigt og gør dem til en af de hurtigste i branchen, når det kommer til reklamationssager.

De samarbejder med mange producenter, herunder Lenovo, Brother, TRNEDnet, Acer, Havit, AGM, Nordic, Nordic Gaming, Ozone, Cooler Master, MSI og mange flere. Med deres tilknytning til DCS ApS har CompuMail også adgang til deres egen PC-produktion, der bygger special-konfigurerede PC’er til private, IT-forhandlere og events i hele Norden. Deres store erfaring i produktion af PC’er klasificerer dem som eksperter på området og sikrer, at kunderne får den bedst mulige rådgivning.

Du kan også konfigurere din nye PC på deres hjemmeside under menupunktet “PC-konfigurator”. Hos CompuMail ser de frem til at byde dig velkommen som endnu en tilfreds kunde.

 

Compumail-banner

CompuMail skriver vidre om deres webshop:

“For dig som kunde betyder det, at de hver dag finder nye produkter på vores webshop, ligesom du kan være sikker på, at vi hele tiden optimere vores sortiment, så det følger trends og udviklingen i markedet.

Derudover har vi en utroling effektiv reklamationsafdeling, som hver dag behandler henvendelser på den hurtigste, mest effektive og smidige måde, hvilket gør os til én af branchens hurtigste i forhold til reklamationssager.

Hos Compumail ApS har vi med mere end 250.000 produkter i sortiment naturligt en lang række producenter, som vi samarbejder med, og nogle af de allermest væsentlige er:

 • Lenovo
 • Brother
 • TRNEDnet
 • Acer
 • Havit
 • AGM
 • Nordic
 • Nordic Gaming
 • Ozone
 • Cooler Master
 • MSI
 • Og mange, mange flere.

PC-Produktion

Grundet vores tilknytning til DCS ApS har vi adgang til vores egen PC-produktion, som hver dag bygger special-konfigurerede PC’er til private, IT-forhandlere og events i hele Norden. Vores store erfaring med produktion af PC’er betyder, at vi kan levere en PC til stort set alle behov – og at vores medarbejdere har ekspertise på området, som er med til at sikre dig den bedst mulige rådgivning på området.

Konfigurer din nye PC under menupunktet “PC-konfigurator” eller ved at klikke her.

Hos Compumail ApS ser vi frem til at byde dig velkommen som endnu en tilfreds kunde.”

Besøg også de andre finde web-butikker her på siden under Computer & Elektronik kategorien.

Tilbuds-Nyheder