Saxo

Hos Saxo findes mange gode børnebøger, og der findes mindst lige så mange gode grunde til at læse sammen med dit barn. Vi har gjort det let for dig at finde lige den børnebog, du søger.

I Saxo elsker vi bøger, og alt det bøger kan betyde for dig og for samfundet.

Find din næste bog hos Saxo.

I over 20 år har vi arbejdet for at inspirere dig til at se nye sider af bøger – og måske af livet – hver dag. Sammen med vores kunder og UNICEF gør vi en indsats for, at alle verdens børn skal lære at læse. Vi vil gøre det så nemt som muligt for dig at læse, lytte til og udgive bøger i alle afskygninger – fra forfatteren får sin første idé til du som læser vender den sidste side. Læs Lyt Lev.

Saxo skriver blandt andet på deres internetside:

Danmarks første og største internetboghandel inden for faglitteratur og skønlitteratur.

Saxo er landets største boghandel med et rigt udvalg af bøger. Vi har flere millioner danske og engelske titler på hylderne i alle genrer og i alle tilgængelige formater: Trykte bøger, e-bøger og lydbøger

Saxo er et interneteventyr med en historie, som går tilbage til 1961. Det var året, hvor et ungt ægtepar slog dørene op til en ny boghandel på Østerbro. Her forbandt de læsere og bøger gennem årtier, indtil sønnen Jørgen Balle Olesen overtog butikken i år 2000 og udvidede den med en internetboghandel. Resten er historie.

SAXO

Er det interessen for historie?

Find f.eks. dine interesse om anden verdenskrig i denne rigtig gode bogserie “images og war” som er en rigtig god og populær sælger…

Se & Læs b.la. om danske frivillige under tysk komando :

“Efter den tyske invasion af Sovjetunionen meldte talrige hollændere, belgiere og danskere sig frivilligt til Waffen-SS. Den største division, SS Volunteer Legion Netherlands opererede i Jugoslavien og derefter det nordlige Rusland. Den blev senere genudnævnt til 23rd SS Volunteer Panzergrenadier Division Nederland. SS Volunteer Legion Flanders kæmpede sammen med Nederland-formationen, hovedsagelig bemandet med hollandsktalende rekrutter fra det besatte Belgien.

Efter at være blevet opløst blev den senere reformeret som SS Assault Brigade Langemarck (SS-Sturmbrigade Langemarck). SS Volunteer Legion Walloon, rekrutteret fra fransktalende frivillige fra det tysk besatte Belgien, blev sendt til Rusland og senere integreret med SS Assault Brigade Wallonia (SS-Sturmbrigade Wallonien). Endelig tjente omkring 6.000 danskere i Frikorps Danmark, som drog til Østfronten i maj 1942. I løbet af et år blev formationen opløst i Division Nordland, kendt som `Regiment 24 Danemark`. Tegning på en flot samling af sjældne og ofte upublicerede fotografier, denne fine Images of War-bog beskriver kamphistorien for hver formation, især slaget ved Narva i 1944, som var kendt som slaget ved den europæiske SS.

Da dets styrker blev skubbet længere tilbage over en arret og brændende ødemark, beskriver den, hvordan disse hollandske, belgiske og danske enheder blev afskåret i Kurland-lommen, indtil nogle blev evakueret ad søvejen. Resten blev dræbt eller taget til fange foran Berlin i april 1945.”
Se udvalget af de mange historiske slag under 2. verdenskrig.

Lyder det som spændende læsning, har du et rigtigt stor udvalg af autentiske og spændende faglitteratur og historie på Saxo.com

Husk at besøge de andre internetbutikker under kategorien Bøger og Kunst.

Tilbuds-Nyheder