eesy

Bestil meget nemt et billigt mobilabonnement hos eesy. En del af TDC som 99% af danmark med 5G. Lige til at putte i telefonen.

BILLIGT & MOBILABONNEMENTUDEN BØVL

Ingen oprettelse. Ingen binding. Ingen gebyrer. Eeeeeeeesy.

DEN NEMMESTE VEJ TILDANMARKS BEDSTE MOBILNET

Med et mobilabonnement hos eesy kommer du på Danmarks bedste mobilnet fra TDC NET, som er bedst i test for 8. år i træk.
Bestiller du et abonnement med 5G, får du også adgang til Danmarks markant bedste 5G-mobilnet, da TDC NET dækker 99% af Danmark med 5G.

eesy

 

Oprettelsen af et mobilabonnement hos eesy er helt gratis. Der er heller ingen binding, ingen skjulte gebyrer eller andet uigennemskueligt med småt. Det er med andre ord helt meget nemt.
Tag endelig abonnementet med på udlandseventyr inden for EU, hvor du uden ekstra omkostninger kan bruge den mængde EU-data, du har med i dit abonnement. Hvis du er i tvivl om, hvor mange EU GB, der er inkluderet i din pakke, kan du finde det inde i appen. Du har også fri tale inden for EU’s grænser, som du har, når du er hjemme.

Eesy skriver b.la. om sig selv:

“eesy er et 100 % digitalt teleselskab. Hos os skal du ikke vælge mellem en masse uigennemskuelige abonnementer med overflødigt fyld.
Vi vil gerne give dig det, du har brug for. Hverken mere eller mindre. Og som en del af Nuuday, er vi på Danmarks bedste mobilnetværk. Det er nemt. Bare mobil.

Ingen oprettelse.
Ingen gebyrer.
Ingen bindinger.
Ingen musik.
Ingen film.
Ingen alt-muligt-andet.
Og ingen overraskelser med småt.

Det er derfor, vi hedder eesy.”

 

 

Husk også at besøge de andre – Telefoni og internet – butikker her på siden

Tilbuds-Nyheder