Tørrestativet – Få 10% i rabat og fri fragt.

Vi sælger praktisk grej til køkken, bad, bryggers, hvor tørrestativer er vores væsentligste produkt.

Tørrestativet.dk skriver b.la. om deres internetbutik.

Hos Tørrestavet.dk har vi Danmarks største udvalg af tørrestativer og tilbehør vil vasketøjshåndtering. Vi har alt hvad hjertet begærer indenfor tørrestativer, strygebrætter, vasketøjskurve, tøjklemmer, buksebøjler, tøjbøjler, opbevaringsbokse og også en del køkkenudstyr.
Vi holder til i Glesborg, hvorfra vores dedikerede medarbejdere hver dag sender pakker ud til alle vores skønne kunder. Hos os betyder det alt, at du får en god og nærværende oplevelse, når du handler hos os.

Siden vi startede Tørrestativet.dk i 2009 har vores sortiment udvidet sig år efter år med flere tørrestativer og tilbehør og nye varegrupper og er der noget du står og mangler eller undrer dig over skal du endelig tage kontakt til os.

Internetbutikken tilbyder b.la. stativer som nemt kan bruges Loftmonteret tørrestativ, Vægmonteret tørrestativ, Udendørs tørrestativer, Tørrestativ med tag, Fritstående tørrestativer, Tørrestativer til altan, Tørrestativer til Badekar, Paraplytørrestativer, Tilbehør til tørrestativer, Diverse tørrestativer, Brabantia Tørrestativer, Artweger Tørrestativer, Leifheit Tørrestativer, Vileda Tørrestativer, Oprydningssalg og 2. sortering, Kort og plakater.

Du har også mulighed for at købe mange produkter inden for camping, bådudstyr og til haven. Hvad med f.eks. klemmer til dugen på bordet, et husmummer til boligen eller blot et foldbart opvaskestativ eller Rosti Margrethe Røreskålsæt 4 dele Pebble sort

 

Et af rigtig mange gode tilbud fra Tørrestativet.dk kunne se ud som f.eks dette.:

Målekandesæt – 0.25L + 0.5 L + 1 L

“49,95 DKK
Køb for 300 kr. og del din betaling op med
På lager

Dette målesæt har tre bægre i forskellige størrelser på henholdsvis 0,25 liter, 0,5 liter og 1 liter.

Hvert litermål er lavet af klar plastik, så det er let at se, hvor meget væske eller tørrede ingredienser der er i målet.

Disse litermål er uundværlige i et køkken, hvor præcision er afgørende for at opnå de bedste resultater. Med Day målekandesæt kan du måle præcise mængder af væsker som vand, mælk, olie eller sirup, samt tørrede ingredienser som mel, sukker eller krydderier.

Det gennemsigtige materiale gør det nemt at aflæse mængderne, og den brede base gør målene stabile og lette at arbejde med. Hver måleenhed har også en praktisk tud, der gør det nemt at hælde indholdet i en skål eller en gryde.

Målekandesættet er nemme at rengøre, da de kan vaskes i opvaskemaskinen. De er også nemme at opbevare, da de passer perfekt i hinanden, og dermed ikke tager meget plads op i køkkenet.”

Eller….

Bordstrygebræt fra Joseph Joseph til dampstation

799,00 DKK –  Før: 999,00 DKK

Dette strygebræt er ideelt, hvis du har begrænset plads eller bare hurtigt vil stryge en eller to genstande. Dette strygebræt er specielt udviklet til brug af dampstationer.

* Kompakt folde design
* Integreret opbevaringsrum i strygejern
* Separat hængekrog medfølger for nem opbevaring
* Let udskifteligt 100% bomuldsbetræk med polstret underlag
* Generøs strygeoverflade

Dimensioner:
Lukket: H45.5 x B34 x D15.5cm
Strygeflade: H90 x B33cm
Strygefladen er 11cm over bodpladen
Vægt: 2.62kg”

Klik ind og find et godt tilbud på Tørrestativet.dk, tilmeld dig deres nyhedsbrev og få 10 % på dit første køb, samt fri fragt ved køb for over kr. 600.- til en pakkeshop nær dig.

 

Tilmelder du dig Tørrestativets nyhedsbrev, får du 10% rabat idag. Ligesom at hvis du køber for mere end 600,- kroner, modtager du fragtfrit dine varer til en pakkeshop efter eget valg.
Du kan ligeledes købe et gavekort på Tørrestativet.dk, til en værdi mellem Kr. 100-5.000,-, som du enten kan sende som gave eller til eget brug.
Tørrestativet har en rigtig god rating på Trustpilot og dermed mange tilfredse kunder med positive anmeldelser af internetbutikken.

Find også flere net-tilbud inden for bolig, have og interiør her på Net-Tibud.dk. Rigtig god shoppelyst og husk at kigge efter de mange andre internetbutikker som vi tilbyder.

Tilbuds-Nyheder