Octopus Denmark

Lædertasker, skulder tasker, shopping og bumbags, samt punge og mange andre specialvarer inden for eksklusive tasker finder du på Octopus Denmarks web butik.

Octopus Denmark

Octopus Denmark har siden sin etablering i København i år 2000 været dedikeret til at designe, producere og levere eksklusive lædertasker af høj kvalitet til kvinder.

Octopus Denmark inviterer dig til at udforske vores udvalg af førsteklasses lædertasker. Du kan f.eks. besøge det store udvalg af klassiske crossbody-, hånd- og skuldertasker samt vores imponerende bæltetaske og bumbag kollektion. Kig ind og besøg vores verden af sublime langtidsholdbare lædertasker.

I vores udviklingsproces lægger vi vægt på kerneværdier inden for skandinavisk design. Dette indebærer en harmonisk forening af æstetik, funktionalitet og kvalitet. Derudover stræber de efter at forny klassiske taskedesign ved at inkorporere moderne modetrends. Dette opnår de gennem iøjnefaldende detaljer som trendy farvesammensætninger, markante metalringe og lynlåse samt farverige remme.
Vi eksperimenterer også med forskellige typer læder for at skabe unikke produkter.

Deres overordnede filosofi er at tilbyde kvinder produkter af høj kvalitet til priser, der er tilgængelige for alle. De ønsker, at alle kvinder skal have mulighed for at nyde ægte læderprodukter.

t?a=1835617975&as=1810212630&t=1&tk=1&i=1


Deres tasker henvender sig til moderne kvinder med en flair for stil, som søger det ekstra pift, som en fantastisk taske kan tilføre ethvert outfit. Hver taske er nøje gennemtænkt i designet, og Octopus Denmark stræber efter at være den ultimative kilde til tilbehør til enhver kvinde.

Besøg Octopus Denmark på www.octopusdenmark.com og se hele kollektionen af Octopus tasker.

Internetbutikken skriver b.la. om at Clutchen er tasken, du kan benytte til rigtig mange lejligheder.

“Om clutchen

Clutchen er blevet mere og mere populær gennem tiden bl.a. på grund af dens mange anvendelsesmuligheder. Populariteten skyldes også størrelsen, som giver den perfekte løsning til de mange lejligheder, hvor pungen er for lille og tasken er for stor.
Clutchen kan være den uundværlige accessory, der er med til at sætte prikken over i’et på dit outfit. Du kan f.eks. vælge en clutch, der er har en flot kontrastfarve, hvis dit outfit er klassisk og visa versa.
I dag har clutchen i en vis grad erstattet pungen, da der i en clutch f.eks. er plads til din smartphone, dine nøgler, kreditkort, lip-gloss og andre mindre must-have.

Clutchens anvendelsesmuligheder

1. Som stor pung:

Clutchen kan være en større pung, der har plads til flere ting end i en traditionel pung.  I den mindre clutch er der, udover de traditionelle ting til pungen: mønter, sedler, kreditkort og billeder af din kære, også plads til f.eks. din smartphone, make-up, nøgler, pas m.m. Clutchen er derfor perfekt til byture, koncerter, rejser, festlige begivenheder og meget andet.Den mindre type clutch kommer ofte med en håndledsrem, så du kan bære clutchen enten i hånden eller over håndleddet.

Nogle clutches kommer også med en justerbar og aftagelig skulderrem, så du kan ændre clutchen til  skuldertaske og/eller crossbodytaske.
Endelig kan clutchen bruges som mobiltelefontaske  til beskyttelse af din smartphone, når du f.eks. placerer clutchen i din større taske, så mobiltelefonen ikke ligger og roder og bliver ridset.
Find yderligere information f.eks. info. om størrelse, remme mv., som hver enkel clutch har ved at klikke ind på den clutch du finder interessant.

2. Som mindre taske

I dette tilfælde er clutchen ikke en større pung, men en mindre hånd, eller skuldertaske. Den store clutch er kan være flad f.eks. son en såkaldt konvoluttaske. Dette sikrer at du kan bære clutchen i den knyttede håndflade eller under overarmen.

Det perfekte ved denne større version af clutchen er, at den ofte tillige er en almindelig skulder- eller håndtaske. Mange clutches kommer med håndleds- eller skulderrem, som kan klikkes af og på. Herved gives tasken multifunktioner, og der opstår flydende grænser om hvorvidt tasken er en clutch, skulder- hånd,- eller crossovertaske – clutchen er nemlig ofte flere af førnævnte.
Du kan læse under hver enkelt clutch, hvilke af disse, der også kan bruges som hånd- og skuldertasker

Octopus’ clutches

Hos Octopus Denmark finder du alle typer af clutches. Fra de mindre til de store, fra de sorte til de farvede, fra de klassiske til de trendy og fra punge til tasker.

Alle Octopus clutches er produceret i ægte kvalitetslæder, og du kan derfor erhverve dig en smuk accessory, som du kan glæde dig over i mange år frem.”

God shoppelyst og husk at besøge de andre gode webshops under Tøj & Mode kategorien.

Tilbuds-Nyheder