Plantorama

I Plantoramas boligafdelinger finder du et bredt udvalg af brugskunst og boliginteriør sat op i et inspirerende univers. Du finder alt fra vægpynt, figurer og vaser over lamper, møbler og stearinlys til puder, tæpper og kunstige blomster.

Plantorama er et dansk familieforetagende i vækst.

Plantorama er et dansk familieforetagende, som blev grundlagt af Søren Vang Christensen, der er femte generation i rækken af gartnere. Forretningen startede på Skæring Skolevej i Egå i 1987. Søren Vang Christensens far, Konrad Christensen, flyttede i 1941 gartneriet til disse jorde og gav det navnet Skærgården. Tidligere lå gartneriet på markerne på Randersvej ved Århus Nord.

Plantorama åbnede i 1987 og var i den allerførste tid en del af Gartneriet Skærgården. Der var i mellemtiden sket et generationsskifte og Søren Vang Christensens søn, Peter, havde overtaget. Gartneri og plantecenter blev delt i to selvstændige virksomheder. Plantorama var i starten mest kendt for salg af potteplanter, men som tiden gik, blev forretningen større og større både i butiksomfang og i sortiment.

I dag spænder sortimentet vidt: haveplanter, stueplanter, jord og gødning, håndredskaber, keramik både til uden- og indendørs brug, vand i haven og gaveartikler er blandt andet at finde på hylderne. Endvidere har Plantorama udvidet konceptet med dyrecentre med alt lige fra akvariefisk, over dyrefoder, til gnavere og kaniner. Med 14 store centre fordelt over Jylland, Sjælland og Fyn er Plantorama Danmarks største have- og dyrecenterkæde.

Plantorama avis

Plantorama har også deres egen ugentlige avis hvor du nemt kan se hvad du kan handle online og få billigt leveret til din egen adresse.
Tilføj nemt og overskueligt til din indkøbskurv på deres hjemmeside og få hurtigt leveret.

Giv et gavekort i gave.

Du kan nemt købe et gavekort til en du holder af, og sende det til modtagerens email.
Så slipper du for selv at vælge gaven. Modtageren kan så selv handle sin gave på deres hjemmeside og søge i det store udvalg.

t?a=1870287519&as=1810212630&t=1&tk=1&i=1


Se også deres grønne guide til tips og tricks i haven

Besøg også de andre webshops her på siden under kategorien Gør det selv & Hobby

Tilbuds-Nyheder