thenap

TheNap Pillow

De fleste bevæger sig mellem forskellige sovepositioner i løbet af natten, så husk altid også at mærke efter, hvilken højde/fylde der passer til netop din krop. Prøv derfor TheNap Pillow og find velvære i din søvn.

TheNap.

TheNap™ er puden, du altid har drømt om! En justerbar innovativ pude fra Thenap, der kan tilpasses dine behov.

TheNap Pillow fra “TheNap” skriver om deres produkt:

En pude der kan tilpasses alle: Det er vigtigt med en god soveposition om natten.  Med denne pude kan du fjerne eller tilføje fyld og opnå den perfekte pude til lige netop dig.

Foretrækker du, når din pude er kølig?

Puden har 2 forskellige sider. Siden med blå syninger holdes kølig med vores Cold Touch®-teknologi. Den hvide side er af økologisk bambus, som er ultrablødt og varm i de kolde måneder.
Vink farvel til ondt i nakke og ryg. Indholdet er lavet af revet memory foam. Det er det perfekte materiale til en pude, da det former sig fleksibelt efter din krop og nakke, uden at miste formen og uden at blive for hårdt.

En pude der passer til alle, skal også kunne bruges af alle.

Derfor har vi lavet vores pude i allergivenligt økologisk bambus. Bambus er hypoallergen, og derfor perfekt til folk med allergi eller sart hud. Puden er også lavet af 100% OEKO-TEX certificeret materiale, hvilket betyder at den er helt fri fra sundhedsskadelige stoffer. Du kan derfor med Nap Pillow trygt rejse til drømmeland.

thenap-pillow

Alle sover forskelligt, derfor skal din hovedpude kunne tilpasse sig dig, din soveposition og din krop.

Det er slut med at gå med kompromis med dine præferencer.Efter endeløse tests af prototyper har vi designet den perfekte pude, som giver alle den rette støtte, takket være dens justerbare funktionalitet. En pude der sikrer, at du vågner udhvilet uden smerter efter en god nats søvn!

Nap Pillow: Anbefaler på det kraftigeste at man bruger deres Bambus pudebetræk som er formsyet til vores NapPillow. Men ellers kan man godt bruge almindelige betræk dog vil puden skulle presses en lille smule da almindelige betræk ofte er for korte på den lange led af vores pude.

“Vi pakker alle ugens 7 dage, så vi derved kan sikre, at din pakke kommer frem hurtigst muligt. Normalt vis leveres alle ordrer indenfor 1-2 hverdage.”

Fragten koster 19kr til pakkeshop og 29kr for hjemmelevering, men handler du for over 700kr får du fragten gratis.

TheNap har fået fine og tilfredse anmeldelser på Trustpilot.

Husk også at de mange andre gode internetbutikker med lignende produkter her på net-tilbud.dk

Tilbuds-Nyheder

Tea-Tilbud

Tea Zero bidrager til øget vægttab og fedtforbrænding.

Norisma AS er et innovativt firma inden for sundhed, skønhed og livsstilsprodukter, der i år fejrer 10 års jubilæum ved at tilbyde 50% på deres produkter!