SpilCompagniet

Hos SpilCompagniet sælger vi brætspil og puslespil til voksne og børn året rundt. Særligt omkring jul er brætspil en god julegave - og samtidig en hyggelig ferieaktivitet. I Danmark har brætspil-trenden fået godt fat - og er stigende år for år.

SpilCompagniet – SKAB HYGGELIGE OG SJOVE STUNDER SAMMEN.

SpilCompagniet er et website, hvor du har mulighed for at finde et bredt udvalg i strategispil – puslespil – familiespil og andre former for spil. Desuden kan du læse anmeldelser, af udvalgte spil, alle anmeldelser laves af uvildige skribenter, så du er sikret en objektiv anmeldelse.

Vi har ikke dyre forretningslokaler hos SpilCompaniget og vil derfor, oftest være billigere end vores konkurrenter. Vi vil dog ikke gå på kompromis med kvaliteten, da vi ønsker, at alle vores spil, skal kunne bruges igen og igen. Vi vil løbende have tilbud på en række produkter, så kig ind på vores website jævnligt eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende vil informere om tilbud, nyheder og nye tiltag på SpilCompaniget.

Her lytter vi til kunderne og er altid parate til at udvikle os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os med forslag til forbedringer eller forslag til spil og legetøj, vi bør have i vores forretning.

Spilcompaniget genoplivning af det berømte hestevæddeløbsspil, og mærk den spænding som har grebet generationer! Klar, parat, Derby!

Gør dig klar til at tage del i nogle af de mest mindeværdige hestevæddeløb mellem stjernerne som Rigel og Aldebaran, lige fra dit eget stuebord. Nu kommer det berømte hestevæddeløbsspil tilbage, opgraderet og fornyet!

Spænd hjelmen, hold fast i tøjlerne og mærk adrenalinen pumpe, når du sprinter mod målet i Derby!

Denne spilpakke kommer med to forskellige versioner:

Klassisk Derby: Den old-school spiloplevelse, perfekt til hardcore fans.

Moderne Derby: En hurtig og nem udgave, der er ideel til familiespil aftenen.

Spillet indeholder

  • En spilleplade med to sider, så du kan skifte mellem de to spiltyper.
  • En løbsbog til at følge din hests rejse og fejre dine sejre i Hall of Fame.
  • En Legacy-funktion, der ændrer spillets vibe over tid, for en ny og sjov oplevelse hver gang.
Spilcompagniet

SpilCompaniet – FOR HELE FAMILIEN

Spil er for alle, og derfor går vi hos SpilCompagniet op i at have et godt og stort udvalg af spil, så der er noget at finde, lige meget hvem du er. Skal børnene være med? Vi har masser af sjove familiespil, hvor de mindste sagtens kan følge med, og I er derfor garanteret en masse sjove stunder sammen, hvor også de voksne har det sjovt.

Husk, udover at besøge spilcompaniget – også at besøge de andre gode internetbutikker her på NETilbud.dk

Tilbuds-Nyheder