Telmore

Mobilt internet og mobilabonnementer, med forskellige pakker efter eget valg. Telmore tilbyder et udvalg af mobiltelefoner iforbindelse med tegning af nyt abonnement. Man kan også få det helt billige mobilabonnement til kun 39 om måneden.

Her finder du dansk mobilabonnement, mobilt internet og telmore Play!

Mobilabonnement med underholdning

Selskabet startede i 2000 som det første danske online teleselskab og er i dag en del af Nuuday og benytter sig af TDCs netværk

Næsten 200.000 af kunderne har adgang til streaming og underholdning via Telmore Play, som er et abonnement, der giver adgang til film, serier, musik og meget mere. 

Hvad er Telmore play ?

Du kan vælge din helt egen pakke efter dine ønsker. Og alt efter dit ønskede månedsbudget kan du vælge pakker til og fra, nemt og overskueligt.

Telmore Go

Et billigt mobilabonnement til dig med et lille forbrug

Hvad er Go?

Go er perfekt til dig, som har et lavt forbrug. Det koster kun 39 kr. om måneden, og så betaler du herudover for dit forbrug. For eksempel betaler du for dine SMS’er per styk og kun for det antal minutter, du taler i mobil.

Abonnementet kan også bruges til din alarm, varmepumpe eller andet udstyr, som skal bruge et SIM-kort.

Pluk musiknumre. Flyt playlister. Når som helst, hvor som helst.
Oplev Telmore Musik nu – helt uden reklamer

Telmore musik

Få Telmore Musik med i dit
Play abonnement

Samler du det hele i ét abonnement, er der penge at spare. Selv hvis du ikke bruger alle tjenesterne.

More Music

More Music kombinerer det bedste fra radio og streaming. Du får den variation du kender fra en radiostation, men med friheden til at vælge hvilket musiktema du vil dykke ned i og muligheden for at skippe de sange, du ikke kan lide. Vi sørger for en ny musikoplevelse hver gang du lytter – helt uden forstyrrende snak og reklamer.

Husk også at besøge de andre shoppingsider inden for musik & Film samt Internet og Telefoni

Tilbuds-Nyheder