Hugged

Hos Hugged har vi et stort udvalg af tyngdedyner/kugledyner, dyner, puder, rullemadrasser, sengetøj, lagner m.m.

Hos Hugged specialiserer vi os i funktionelle produkter til at opnå bedre søvn.

Hugged er en dansk virksomhed med rødder fast plantet i det aalborggensiske. Med en stor passion for søvnfremmende medicinsk udstyr har vi udviklet vores Hugged kugledyner i samarbejde med specialister indenfor området. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere vores udvalg af danskdesignede kugledyner, og som derfor opfylder alle de strenge kvalitetskrav, der er til en kugledyne.

Hvad kan Tyngdedyner og tæpper?

Søvnmangel og søvnunderskud er bestemt ikke sjovt. Det er ADHD eller angst heller ikke. Problemer som disse kan være svære at afhjælpe, men studier verden over viser gang på gang, at en kugledyne kan være med til at forbedre situationen. Vi siger ikke, at en kugledyne kan afhjælpe søvnproblemer, angst, ADHD eller ligende 100%. Men studier og egne erfaringer viser, at det kan være en stor hjælpende hånd, når der er behov for det – og det er vi stolte af at kunne levere i vores Hugged kugledyner.

Hugged produkt

Skynd dig ind og find din dyne og sengetøjsprodukter, som kan hjæle dig til en fantastisk søvn og bedre sundhed. Hugged Tyngdedyner. Og besøg også deres UDSALG‘s side for et rigtigt godt køb-

Husk også at besøge de andre gode Sundhed & Helse webshops her på Net-Tilbud.dk

Tilbuds-Nyheder