Greentel – Mobiltelefoni

Støt regnskoven med dit mobilabonnement Når du vælger Greentel regnskovs-abonnement, er du med at støtte bevaringen af regnskoven og dyrelivet i Bigai, Ecuador. Vi har siden 2019, i samarbejde med Randers Regnskovs Naturfond, opkøbt regnskov til naturbevarelse.

Greentel tilbyder mobiltelefoni til den helt rigtige pris og giver dig og din familie frihed til at vælge den løsning, der passer jer bedst.

De har et stort udvalg af pakker til både din mobil, tablet og computer, samt datasimkort til bl.a. overvågningsudstyr.

GRØN TELEFONI

Vælg et grønt mobilabonnement – der gør en forskel

Hos Greentel arbejder vi for en grøn hverdag – og hvorfor ikke starte med et grønt mobilabonnement?

Du får meget mere end blot telefoni hos Greentel, du får også en bid af regnskoven og lidt havplast med i købet. Gennem alle vores abonnementer er du nemlig med til at støtte vores grønne projekter, men du kan også vælge at støtte et konkret projekt – enten vores regnskov eller havplasts opsamling.

Vi har altid gang i mange forskellige grønne tiltag og her på siden, kan du følge med i, hvad der sket. Og husk at følge med i vores blog, hvor du kan blive klogere på alt mellem hav og regnskov.

VORES REGNSKOV

Sammen med Randers Regnskovs Naturfond

Hos Greentel har vi sammen med Randers Regnskovs Naturfond opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrebevarelse. Vi startede projektet i 2019 og siden da er det blevet til 65 hektar regnskov – men vi er ikke færdige endnu! I 2022 planlægger vi at opkøbe 20 hektar mere, så vi i 2022 i alt har opkøbt 85 hektar regnskov.

Vil du være med til at støtte regnskoven kan du vælge vores regnskovs-abonnement, hvor der hver måned går 20 kr. eller 30 kr. ubeskåret til opkøb og bevarelse af regnskoven.

Vi håber meget, at du vil være med på rejsen. 

 

Tilbuds-Nyheder