Wistore

WiStore

WiStore.dk sælger mærkevarer indenfor bolig- og livsstilsprodukter. Fri fragt ved køb over 400 kr.
Del de gode net tilbud:

WiStore skriver om deres webshop:

“På WiStore.dk finder du lækre gaver til ham, hende og til dig selv

Få masser af inspiration til nye, lækre ting til boligen, køkkenet eller køb gourmetprodukter som vin, spiritus, chokolade og gourmetlakrids.

Indenfor boliginteriør og boligdesign fører vi varer fra kendte mærkevarer som SackIt, Hoptimist, samt lækkert boligtekstil (håndklæder, sengetøj mm.) fra Södahl.

Bageartikler og køkkenudstyr er blevet utroligt populært de seneste år, så nu har vi et bredt udvalg fra Mette Blomsterberg og HOLM , som alle er utrolig flotte og i super kvalitet.

Vi har også hundelegetøj fra Nina Ottosson og Lickimat.

Desuden har vi altid et fast sortiment af cykel- og løbetøj fra Craft samt tilbehør.”

“WiStore.dk A/S er en moderne, dynamisk virksomhed som sælger livsstilsprodukter, boligtilbehør, oplevelser, delikatesser og gaveartikler på nettet.

WiStore.dk har en fast kundekreds på over 25.000 brugere, i form af Wilke Wisdom panelet. Dette sikrer alle besøgende stort udvalg og lave priser da vi kan købe stort og billigere ind. Vi vil løbende optimere vores sortiment, så vi kan levere de produkter som kunderne efterspørger.

Hos WiStore.dk følger vi trends indenfor vores forskellige varegrupper, og vi kommer løbende med nye varer på shoppen. Du kan desuden tilmelde dig nyhedsbrev. Nyhedsbreve bliver sendt ca. hver anden måned, hvor du får tilbud, produktnyheder, produkttest og meget mere.”

Del de gode net tilbud:

Tilbuds-Nyheder

Indtast din e-mailadresse nedenfor for at abonnere på vores nyhedsmail.

da_DK
da_DK