Vitaepro

9 ud af 10 er så glade for ingredienserne i VitaePro, at de anbefaler det til andre. * Kundeundersøgelsen gennemført i april 2020 blandt 3412 kunder

TILBUD: 50 % rabat, fri fragt og lige til døren

VitaePro indeholder ingredienser med dokumenteret effekt for bl.a. muskler og led. Prøv den unikke sammensætning af antioxidanter, vitaminer, omega-3-fedtsyrer og planteekstrakter til HALV PRIS plus gave til 0 kr.

De skiver blandt andet om deres tilbud:

Helseeffekter

Hjælp dig selv til et mere aktivt liv – hold dig i gang i mindst 30 minutter om dagen, og tænk over, hvad du spiser. VitaePro® indeholder ingredienser med gavnlig og dokumenteret effekt på flere vigtige funktioner i kroppen:

Hvad kan VitaePro gøre for dig?

Når vi bevæger os, føler vi os i live. Hvis du fortsætter med at bevæge dig, vil din verden også fortsætte med at bevæge sig.

Derfor er VitaePro udviklet til at støtte muskler og led, så du kan blive ved med at bevæge dig hele livet. Kosttilskuddet indeholder en unik sammensætning af antioxidanter, vitaminer, omega-3-fedtsyrer (DHA og EPA) og Boswellia serrata, et planteekstrakt der er med til at holde leddene komfortable.

Godt for led og muskler

Vi har brug for velfungerende led hele livet. Derfor indeholder VitaePro nu endnu mere af planteekstraktet Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable. Og som noget helt nyt indeholder det nu også mangan, der bidrager til en normal dannelse af bindevæv.

I kombination med dette produkt indeholder det også D-vitamin, som bidrager til at opretholde normal muskelfunktion.

Læs mere om hvordan din muskelmasse udvikler sig med alderen

Bidrager til hjertets normale funktion*

Vores kroppe har brug for fedtsyrer som DHA og EPA for normal hjertefunktion. Vores kroppe kan ikke producere disse stoffer alene, så vi er nødt til at få dem gennem vores kost. DHA og EPA findes i fisk, såsom laks eller makrel, men mange mennesker får ikke nok af dette.

Derfor indeholder VitaePro omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA fra Calamarin®, som netop bidrager til normal hjertefunktion*. *Dokumenteret effekt på hjertets normale funktion ved 250 mg DHA/EPA (2 kapsler pr. døgn).

Hjælper din krop med at beskytte sig selv

Vidste du at der foregår en slags magtkamp inde i dig? Kroppens celler angribes 10.000 gange hver eneste dag af frie radikaler. Din krops forsvar mod dem er antioxidanter.

VitaePro indeholder antioxidanterne selen, C- og E-vitamin, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Læs mere om hvorfor din krop har brug for antioxidanter her. 

 • NYHED – BINDEVÆV
  Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv
 • LED
  – indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable
 • MUSKLER
  – indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion
 • HJERTET
  – indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion. Dokumenteret effekt på hjertets normale funktion ved 250 mg DHA/EPA (2 kapsler pr. døgn)
 • BLODET
  – indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress*
 • REDUCERER TRÆTHED
  – indeholder B12– og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse
 • BESKYTTER CELLERNE
  – indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress
 • IMMUNSYSTEM
  – indeholder B12– og selen, samt C- og D-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion

Husk også at se de andre internetbutikker indenfor Sundhed & Helse, her på NET-Tilbud.dk

Tilbuds-Nyheder