The charger

The Charger – Elbillader til din Elbil

The Charger - Elbillader til din Elbil sælger Elbillader til elbiler, samt de tilhørende produkter til elbilladning på turen.

The Charger – Elbillader til din Elbil, skriver b.la. om deres webshop:

Hos TheCharger.dk tror vi på den grønne omstilling, og vi ved, at der er en fremtid i el- og hybridbiler. Den fremtid hjælper vi på vej ved at specialisere os i salget af de bedste ladere på markedet. Du kan derfor være sikker på, at du hos os får det bedste inden for ladere til din el- eller hybridbil.

Vi mener, at du skal være så tilfreds som mulig når du går ud og erhverver dig en ny lader. Det sikrer vi først og fremmest ved at sælge dig kvalitetsprodukter, men også ved at hjælpe dig med det praktiske. Vi svarer gerne på alle de spørgsmål du måtte have, så du føler dig godt klædt på. Vi fremtidssikrer dig også ved at give dig tilbuddet om at få installeret en ekstra enhed, eller hjælpe dig med at få gjort klar til den næste lader.

Når du køber en lader, skal du være sikker på, at det bare spiller. Det kan du være hos os, fordi vi ved, at de ladere vi sælger er i absolut topkvalitet. Men du skal heller ikke bekymre dig om at lege elektriker eller mekaniker. Vi hjælper dig også gerne med en anbefaling af elektrikere, så du nemt og trygt kan få laderen installeret i dit hjem. På den måde giver vi dig fuld tilfredshed, så du både kan få et godt produkt og få det installeret.

 

Hvad kan vi?

Vi kan hjælpe dig med lige den løsning, der passer til dit behov. Med en korrekt, ærlig og hjælpsom rådgivning får du lige den løsning, som gør, at du er glad og tilfreds hver dag. Vi var nogle af de første til at levere løsninger til danskerne inden for elladere, og med omfattende viden om elektriske installationer kan vi med sikkerhed sige, at vores service og rådgivning er i topklasse hver gang.

Holdet bag The Charger ønsker at levere ladeløsninger til både private, erhverv og boligforeninger, med den bedste ladeboks, installation og service, der passer til lige netop jeres behov. Som den første forhandler af Easee på det danske marked, er vi eksperter i de smarte ladebokse fra den norske producent. Vi har dog også valgt at udvide sortimentet løbende, da vi har kunne mærke en større efterspørgsel på andre smarte produkter.

Vi kan hjælpe dig med en alt-i-én løsning, som giver dig tryghed og sikkerhed ift. din lader og elbil. Med os sikrer vi dig, at du kan gå bekymringsfrit til ladningen, og være sikker på, at din bil lader når du sætter din lader til. Hvis du har lyst til selv at sætte din ladestander op, så står vi også klar til at hjælpe dig hele vejen, så du ender med at have lavet en gør-det-selv-løsning der dur! Hvis du skal bruge hjælp hos en elektriker eller entreprenør til at lægge et kabel i jorden, så samarbejder vi også med nogle af landets bedste fagpersoner. Uanset hvad, så får du i os lige den hjælp du har behov for, så du hurtigt, nemt og trygt er ude på vejen med en fuldt opladt elbil!

 

Hvad får du?

Når du handler hos The Charger, kommer du selv til at eje det du køber, der er ingen dikkedarer. Det vil sige at du ikke skal sende noget tilbage på et tidspunkt, eller døje med andet besvær – når du køber en ladeboks hos os, så er den din. Selv hvis du opretter en servicekontrakt med os, er det stadig dig der ejer ladeboksen, modsat ved andre udbydere, der ofte ønsker at du skal sende laderen tilbage efter endt aftale. Det koster dig heller ikke noget, hvis du ikke ønsker at have en aftale med os mere – der er nemlig ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger for dig.

Foruden din ladeboks og -stander, får du med os også adgang til vores netværk af kompetente elektrikere, som er kendt i dit område. De er ofte lokale, og går til deres arbejde med den indstilling, at de skal levere den rigtige løsning første gang. Du er dermed tættere på dem der løser opgaven for dig, og ender ikke ud i at bruge en meget stor virksomhed, der skal have ekstra for alt de laver. På denne måde hjælper du også på klimafronten, da lokale løsninger er godt for planeten. Med andre ord, så er det en ren win-win for dig!

 

Tilbuds-Nyheder