Texas – Havemaskiner

Texas - Havemaskiner sælger maskiner inden for have, park, fritid og marine. Vi ønsker med vore produkter at levere den hjælp, der gør arbejdet til en fornøjelse og giver dig tid til mere.

Texas – Havemaskiner – er en dansk virksomhed.

Texas A/S blev grundlagt i 1960 af Andreas Petersen, og har igennem årene udviklet en stærk produktion af fræsere og fejemaskiner. Texas er gået målrettet efter at kunne levere totalløsninger indenfor job, have, park og fritid. Dette har resulteret i en bred vifte af kvalitetsprodukter.

Udover egenproducerede maskiner kan Texas Havemaskiner tilbyde en komplet linie af brændekløvere, hækkeklipppere, Off-Roadere, plænetraktorer, plæneklippere, trimmere med mere. Derudover har Texas introduceret Power Line konceptet, som består af produktgrupper så som generatorer, vandpumper og motorer.
Men ikke nok med det – Texas bevæger sig også mere og mere over på fritidsområdet, og i 2006 kunne Texas præsentere sit første Fritidsudvalg med et bredt udvalg af off-roadere, scootere, cruisere og mobiles.
Og dermed er cirklen sluttet, Texas kan ikke bare tilbyde dig produkter, der hjælper dig i haven hele året igennem – men også produkter, der følger dig hele livet igennem – Texas – Your Life Companion.

Salgsafdelingen i Odense kan give dig den vejledning, du behøver for at finde produktet, der passer til dig og dine behov, og med en kombination af stor erfaring, kreativitet og engagement giver vi dig den hjælp, du har brug for.

Men Texas produkter er også brugernes produkter. Skabt og produktudviklet på grundlag af en tæt dialog med brugerne selv. Derfor er også hele vores markedsføring lagt an på at fastholde og udbygge netop denne dialog, så vi kan holde os i kontakt med dig som forbruger.

Produktion i cirklen
Råkomponenter til egenproduktionen leveres af underleverandører, hvorimod overfladebehandling, montage og emballering af egenproducerede fræsere og fejemaskiner foretages i produktionen i Odense.
Emballage og indpakning af produkter er i dag mere væsentlig end nogensinde får. Texas har valgt at benytte emballager i naturfarver uden klorindhold. Trykket på emballagerne udføres desuden med vandbaserede farver. Fyldet i kasserne er træ og ikke flamingo.

Vi lægger stor vægt på arbejdsmiljøet i produktion. Derfor er det en moderne produktion med hæve- og sænkeborde, som foregår i et lyst og rent miljø.

Det hele begynder og slutter hos dig – forbrugeren. Du bestemmer, hvilke produkter der skal sælges hos forhandlerne og i butikkerne.

Det er nemlig dit valg af Texas produkter og dine tilbagemeldinger til os, der er grundlaget for vores udvikling af nye produkter.

Tilbuds-Nyheder