Udvalget er stort, på TEMU, den ellers meget omdiskuterede hjemmeisde. Gør et billigt køb på og se det kømpe udvalg af det du lige står og mangler.

temu tilbud 1

Som ny appbruger kan du modtage en 700kr’s.-kuponpakke efter første download af deres app.

Når du har hentet appen til din tablet eller mobil, kan du få en rabat på 30% på ordre op til 27€

Indløs koden ” aco777099 ” inden for 1 time efter første download af appen.
Koden skal indløses inden for 1-24 timer for at få 30 %

Vær opmærksom på, at du kun vil være berettiget til fordelene, hvis du downloader appen og logger på for første gang.

Temu på NET-Tilbud.

Det med småt:

Temu er et e-handelsvirksomhed, der forbinder forbrugere med millioner af merchandise-partnere, producenter og brands med missionen om at give dem mulighed for at leve deres bedste liv. Temu stræber efter at tilbyde de mest prisvenlige kvalitetsprodukter og dermed gøre det muligt for forbrugere og merchandise-partnere at opfylde deres drømme i et inkluderende miljø. Siden blev grundlagt i Boston, Massachusetts, i 2022.

Hvad betyder Temu?

Det betyder – TEAM UP, PRICE DOWN.
Vi håber, at du vil nyde de overkommelige kvalitetsprodukter, vi tilbyder på vores app fra millioner af handelspartnere, producenter og mærker.

Hvor sender de fra?

De sender sine produkter fra leverandører og producenter ved hjælp af erfarne og pålidelige logistikpartnere. Deres forsendelsesoprindelse kan variere afhængigt af det produkt, der købes. Temu samarbejder dog med førende pakkeselskaber som UPS, FedEx og USPS for at sikre, at alle ordrer leveres hurtigt og sikkert til kunderne.

Glem ikke at besøge alle de danske webshops, her på NET-Tilbud.dk

NET-Tilbud.dk - dit lokale online shoppingsite.