Sketchers

Sketchers

Skechers er et prisvindende, globalt brand der designer og udvikler livsstils- og performanceprodukter inden for fodtøj, tøj og tilbehør til kvinder, mænd og børn. Mærket er kendt for sin stil, innovation, kvalitet og ikke mindst komfort. Du finder Skechers i mere end 170 lande og virksomheden vækster stadig kraftigt i flere markeder.
Del de gode net tilbud:

Sketchers.

Sketchers – Stabilitet, balance og støtte

Hvis du er på udkig efter et par sko – Sketchers, der har særlig fokus på støtte til din svang, skal du vælge Skechers Arch fit som dit næste par sko. Arch Fit modellerne har en helt ny type indersål, der er udviklet i samarbejde med fodterapeuter på baggrund af 120.000 fodscanninger og 20 års data.
Skoen giver mindre belastning mere velvære.

Sketchers Skriver b.la. på deres Web-Shop:

Skechers er et prisvindende og globalt brand der designer og udvikler livsstils- og performanceprodukter inden for fodtøj, tøj og tilbehør til kvinder, mænd og børn. Skechers er kendt for sin stil, innovation, kvalitet og høje komfort.

Produkterne fra Skechers sælges både gennem Wholesale-kunder som tøj- og skobutikker, men også direkte til kunderne via mere end 4000+ Skechers konceptbutikker og egne webshops.

Skechers hovedkontor finder du i Manhattan Beach, Californien og Skechers handles på børsen i New York under symbolet SKX.

 

Historien om Skechers

Skechers blev etableret i 1992 i Manhattan Beach,
Californien. I over 25 år er kollektionen vokset til flere tusinde modeller og dækker i dag over et bredt sortiment af sko til mænd, kvinder og børn.

Skechers har udviklet sig til et prisvindende livsstils – og performance krafthus, kendt for stilfuldt og komfortabelt fodtøj som bliver brugt af millioner af mennesker.

Skechers i Norden

Siden 2005 har Sports Connection ApS været officiel
distributør for Skechers i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

På det nordiske hovedkontor i Esbjerg, håndteres 58 Skechers konceptbutikker og outlets i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland, samt egne webshops i de nordiske lande.

Udover konceptbutikker og webshops, distribueres Skechers gennem mere end 1800 dygtige forhandlere indenfor sko- og sportsbranchen. Du kan finde alle forhandlere af Skechers i vores forhandleroversigt.

 

Sketchers

Sketckers Skriver videre om b.la. deres sandaler:

Sunde og stødabsorberende sandaler

Det varme vejr bringer behovet for et par (eller to!) sandaler med sig og vi glæder os alle til at finde et par nye sandaler til den varme sæson.

Det er tid til at sætte støvlerne på hylden og hoppe i luftige, smarte og sommerlige sandaler. Alle Skechers sko er kendt for at give ekstra komfort til dine fødder og det samme er gældende for vores sandaler til damerherrer og børn.

Sandaler er en alsidig type fodtøj, der er ideel til forår – og sommersæsonen. Vores sandaler er ikke kun komfortable, men også stilfulde, og de findes i et væld af designs, størrelser og farver. Men med så mange muligheder at vælge imellem, kan det være svært at vide, hvilke sandaler der er de bedste for dig. Derfor har vi lavet denne sandal guide, der hjælper dig med at finde de sandaler, der passer bedst til dine behov.

Vandtætte sko til herre

Se vores fantastiske vandtætte sko og støvler til herrer. Med vores Waterproof teknologi får du fodtøj til herrer der er 100% vandtætte.

Ballerina sko til damer

Ballerinasko er et must-have i enhver kvindes sommergaderoben. Ballerinasko er perfekt til enhver anledning om sommeren, alt fra hverdagsbrug til sommerens have- og grillfester. Se vores flotte udvalg af ballerinasko i forskellige farver, designs og Skechers teknologier.

Tasker til børn

Her kan du finde vores flotte udvalg af lækre børnetasker. Vi har en masse rygsække i forskellige farver, størrelser og designs. Dine børn kan med garanti finde en taske som er lige noget for dem.

Sketchers har et stort udvalg af rigtig mange varer. Du kan også nøjes med at købe et gavekort, hvis du skal give en gave eller lign.
Glæd en du holder af med et gavekort til Skechers.

Med et Skechers gavekort kan der shoppes her på Skechers.dk eller i vores mange Skechers konceptbutikker eller Skechers Outlets.

Find din lokale Skechers butik her.

 

Gør endnu flere gode indkøb indenfor Sko, Tøj og mode, på NET-Tilbud.dk

Del de gode net tilbud:

Tilbuds-Nyheder

Indtast din e-mailadresse nedenfor for at abonnere på vores nyhedsmail.

da_DK
da_DK