Skabssengen.dk

Med en skabsseng sparer du plads i din bolig, men kan samtidig tilbyde, f.eks. dine gæster, en komfortabel soveplads, hvor både madras og seng er i høj kvalitet. Når sengen ikke bruges, har du så mulighed for at udnytte gulvpladsen optimalt til andre ting der fylder i hjemmet.

Skabssengen.dk skriver om deres webshop:

Skabssengen – Pladsoptimering i verdensklasse

Velkommen til en helt ny verden inden for sengemøblering.

Skabssenge er til alle, der ønsker at pladsoptimere sin bolig i dagtimerne. Hvorfor have en seng, der fylder et stort areal i rummet, når sengen ikke benyttes? Hvorfor ikke bruge pladsen på noget andet og bedre? Hygge med vennerne eller veninderne. Læse en bog, lave lektier, lege med børnene.

Skabssenge eller vægsenge, som de også kaldes, er til alle, der mener, at traditionelle senge er unødvendige og pladskrævende i løbet af dagen.

Skabssengen.dk er stiftet af Kasper og Jacob. To iværksættere, der ønsker at tilbyde alternative kvalitetsløsninger til alle, der har brug for ekstra plads i dagtimerne.

Igennem et særdeles godt samarbejde med tyske producenter, kan vi tilbyde skabssenge / vægsenge i højeste kvalitet og til særdeles fordelagtige priser.

Vi sælger primært vores skabssenge online, men også i vores showroom i Rødovre. På denne måde kan vi holde priserne så lave som mulige for forbrugerne. Lave priser og god kvalitet – året rundt!

Vi handler direkte med tyske producenter, så alle ekstra mellemled er sparet væk, til gavn for dig, som forbruger. Få klik med musen og processen sættes i gang. Mange af vores modeller er på lager, så leveringstiden er meget kort.

Hos skabssengen betyder levering, at vi leverer helt ind i din bolig. Derudover installerer vi også gerne din nye skabsseng – og naturligvis klarer vi også bortskaffelse af emballagen.

Bestil din næste eller første skabsseng hos skabssengen.dk og oplev, at din stue forvandles til netop dit behov mindst to gange i døgnet.

Tilbuds-Nyheder