Sinnerup

Her finder du alle Sinnerups aktuelle tilbud. Slå til i dag og gør et kup på massevis af design, møbler og mode. Der er altid et godt tilbud eller udsalgs kampagne.

Sinnerup – 100% dansk ejet familievirksomhed

Sinnerup skriver b.la. om sig selv og deres webshop:

“Livsstil, kvalitet og design.

Det er hjertet i Sinnerup og har været det siden Poul åbnede sin første butik i Holstebro i 1971. Selvom det er 50 år siden de første forventningsfulde kunder trådte ind i butikken, er konceptet det samme som dengang. Vi vil præsentere dig for det ypperste indenfor livsstil og boligindretning. Vi vil være din inspirerende samarbejdspartner. Du skal komme ned til os når du savner inspiration, er på udkig – eller bare gerne vil hyggesnakke om tidens trends.”

Her tilbydes følgende.:

  • Gratis fragt over 499 kr. (ikke møbler)
  • Gratis bytte & retur i butikker (ikke møbler)
  • Leveringstid 1-4 hverdage
  • Flere end 100 brands
  • Prismatch på alle varer

Sinnerup
Webshoppen skriver videre:

Prismatch

“Hos Sinnerup matcher vi prisen, hvis du finder en identisk vare billigere hos andre bolig og interiør butikker samt diverse isenkræmmere i Danmark. Dermed er du garanteret den bedste handel, hver gang du handler hos os.”
Her på Net-Tilbud.dk og når du handler på sinnerup kan du også få dit prismatch.

Webshop

“Foretag et køb på Sinnerup.dk på normal vis. Send derefter en mail til sinnerup.dk, hvor du oplyser dit ordrenr. og vedhæfter dokumentation i form af eksempelvis et billede af varen med prisen fra konkurrenten.
Mailen skal sendes til os samme dag, som købet er foretaget. Vi refundere forskellen til det anvendte betalingskort inden for 14 dage.” Læs mere om prismatch på webshoppen.

Bolig & Livsstil

Hos os finder du landets mest spændende udvalg af boligindretning og design. Uanset hvilken stil du foretrækker, er vi sikre på, at vi har et udvalg, der kan pryde dit hjem og garderobe. Vi udvider hele tiden vores sortiment med henblik på at være STEDET at finde inspiration til boligen og garderoben.

Husk at se og besøge mange andre og flere gode webbutikker inder for boligindretning, her på NET-Tilbud.dk

Tilbuds-Nyheder