sengesegmentet

Sengesegmentet

Hos SengeSegmentet finder du erfarne sengefolk, der forstår sig på både service og kvalitet. Vi forsøger at sætte os selv i vores kunders sted, da vi mener, at dette giver den bedste og mest personlige service.
Del de gode net tilbud:

Sengesegmentet

Internetbutikken Sengesegmentet skriver blandt andet om sig selv:

Hos SengeSegmentet finder du erfarne sengefolk, der forstår sig på både service og kvalitet. Vi forsøger at sætte os selv i vores kunders sted, da vi mener, at dette giver den bedste og mest personlige service.

Vores mål er, at alle vores kunder opnår en optimal nattesøvn. Dette sikrer vi ved ekspertrådgivning og vejledning, så du ender med den helt rigtige seng til dine behov. For os handler det nemlig om den positive omtale fra vores tilfredse kunder, der kommer som en følge af en optimal service og den perfekte seng.

Få din nye seng leveret og monteret helt gratis!

 

For at SengeSegmentet skal kunne leve op til vores egne og vores kunders forventninger, kræver det, at vi er en virksomhed, der løfter i flok. Vi har derfor valgt at opdele virksomheden i forskellige teams.

SengeSegmentet består blandt andet af et velformulerende og imødekommende samt erfarent leveringsteam, der sørger for, at du får din nye seng leveret hjem til dig i god behold. Vores kompetente leveringsteam sikrer, at sengen kommer hele vejen ind i dit soveværelse. Det betyder altså, at du får din nye seng både leveret og monteret HELT GRATIS!

Udover vores leveringsteam har vi også et hold af kundeservicemedarbejdere, der har flere års erfaring med sengerådgivning. Du kan kontakte vores support enten via telefon, mail eller live chat, hvor du kan få hjælp til at navigere rundt i de mange muligheder.

Som en online sengeforhandler forstår vi, at det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad du skal være på udkig efter ved valg af en ny seng. Derfor er det vigtigt for os at tilbyde en effektiv og kompetent rådgivning, så du ender med den rigtige seng første gang. Vores vigtigste opgave er, at du føler, at vi tager os godt af dig både før og efter, at du har købt din drømmeseng hos os.

 

SengeSegmentet
SengeSegmentet

 

SengeSegmentet skrive f.eks videre om Topmadraser

Hvordan vælger du den perfekte topmadras?

 

Topmadrassen, er delen som er tættest på kroppen, og er derfor en vigtig del af sengen. Det siges, at op mod 20% af selve komforten kommer fra selve topmadrassen. Det er delen, som skal sørge for den bløde overflade – samtidig med at give dig den perfekte komfort.

Der er mange gode grunde, til at vælge en topmadras. Én af de væsentligste grunde er, at det kan forbedre din nattesøvn, samtidig med at du kan forlænge levetiden på din madras. Når du vælger, at købe en topmadras, kan du vælge forskellige typer, med forskellige indhold og hårdhed. Du kan læse nærmere om de forskellige topmadras typer, hårdheder og andet.

Når du vælger en topmadras fra SengeSegmentet, er du sikret en topmadras af højeste kvalitet, og produktion med nøje omtanke om hvert element i produktionen. Alle vores topmadrasser er produceret af natur-materialer, med lynlås og er ventilerende.

Overordnet set, findes der 2 forskellige typer af topmadrasser: Memory-foam og natur-latex.

Derfor, skal du sikrer dig, at du får den helt rigtige topmadras – med den rigtige ergonomiske komfort.

Men, hvordan vælger du den rigtige model, som tilpasser dig bedst?

Hos SengeSegmentet, er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten og indholdet af din nye topmdras. Vi har valgt de mest købte typer af topmadrasser, og gjort dem antibakterielle, fugtafledende, benyttet 100% naturmaterialer, sikret perfekt ergonomisk komfort – og gjort dem langtidsholdbar!

 

Find mange flere internetbutikker med Senge og madrasser som speciale. Her på NET-Tilbud.dk

Del de gode net tilbud:

Tilbuds-Nyheder

Indtast din e-mailadresse nedenfor for at abonnere på vores nyhedsmail.

da_DK
da_DK