background img
banner

Sengefabriksudsalg.dk – Salg af topmadrasser, madrasser, senge og hovedpuder.

194

Sengefabriksudsalg.dk skriver…

5 gode grunde til at handle hos sengefabriksudsalg.dk:

  • Lave Priser, Høj Kvalitet – vi er formentlig ikke de billigste på markedet, men vi er til gengæld den forhandler, der giver dig mest ‘value-for-money’. Kort sagt: det bedste produkt til den bedste pris! Dette understreges af, at vi har indsamlet næsten 2.000 5-stjernede produktanmeldelser og hjulpet over 15.000 danskere frem til en bedre nattesøvn på under 3 år! 
  • Højt Serviceniveau – tidligere kunder har givet os en samlet score på 5 ud af 5 stjerner på TrustPilot. Dette skyldes ikke kun kvaliteten af vores produkter, men i høj grad også vores serviceniveau, hvor vi strækker os langt for, at hver eneste kunde får en unik og god købsoplevelse før, under og efter en handel.
  • Gratis & Hurtig Levering – uanset om du handler for 100 kroner eller 10.000 kroner, så er det billigste leveringsalternativ til din adresse altid gratis. 
  • Du kan altid få hjælp, råd og vejledning – vi er online mere end 100 timer om ugen på livechat, telefon og e-mail. Her sidder vi altid klar til at hjælpe dig, hvad enten du har spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt tredje.
  • Prisgaranti – der oven i købet også gælder på vores egne produkter! Bestiller du i dag, og ser produktet billigere i løbet af de næste 30 dage, så tilbagefører vi differencen med et smil. På denne måde er du sikker på, at du aldrig betaler for meget.
  • Vi værdsætter og hjælper vores kunder – du kan få hjælp til alt fra valg af produkt til eventuel ombytning og/eller returnering.

Sengefabrikken ApS startede oprindeligt som et fabriksudsalg, hvor vi i en begrænset tidsperiode ville sælge et stærkt begrænset antal varer til spot-priser – når et bestemt produkt eller en bestemt størrelse var udsolgt, så ville produktet blive utilgængeligt og dermed fjernet fra vores hjemmeside. I takt med at salget steg, og at vi samtidig modtog positiv feedback fra vores kunder, valgte vi dog at lægge konceptet om. Dermed gik vi fra at være en tidsbegrænset “pop-up shop” til et firma med en velfungerende webshop og ubegrænset adgang til vores produkter – uden at det dog på noget tidspunkt i forløbet har påvirket vores priser, som stadig den dag i dag er presset helt i bund.

Besøg Sengefabriksudsalg.dk her.


Article Tags:

...

da_DKDanish
da_DKDanish