Saphe trafikalarm

Saphe er en dansk teknologivirksomhed, der udvikler intelligente trafiksystemer, der gør en forskel og reducerer antallet af trafikrelaterede ulykker.

Saphe trafikalarm er en dansk teknologivirksomhed, der udvikler intelligente trafiksystemer, der gør en forskel og reducerer antallet af trafikrelaterede ulykker.

Saphe blev grundlagt i 2015 og tæller i dag 25+ medarbejdere. Siden starten er der solgt over 1.000.000 trafikalarmer. Faktisk sidder der en Saphe trafikalarm i 1 ud af 5 biler i Danmark. De mange solgte enheder betyder, at vi kan tilbyde et enormt netværk af brugere og dermed den bedste platform for deling af trafikdata.

Saphe skriver videre:

Vores mission er enkel men ambitiøs: Vi vil skabe tryghed i trafikken. Det gør vi ved at hjælpe bilister til at kommunikere med hinanden gennem deling af trafikdata. Ordet tryghed favner i denne henseende bredt:

 

    • Tryghed i forhold til at nå sikkert frem. Undgå ulykker.

 

    • Tryghed i forhold til at nå frem i tide. Undgå unødig tid i trafikken.

 

    • Tryghed i forhold til din økonomi. Undgå bøder.

 

For at vores mission kan lykkes er det essentiel, at vi har et stærkt fællesskab. Vores vision er derfor: Vi vil være det foretrukne trafikfællesskab. Ved at have et stærkt fællesskab, kan vi sikre de bedste forudsætninger for øget tryghed i trafikken.

 

saphe

Tilbuds-Nyheder