Quickparts

Quickparts.dk – Hårde hvidvarer reservedele

Danmarks største uafhængige grossist af reservedele og tilbehør til hårde hvidevarer, dele til støvsugere, støvsugerposer og meget mere. Quickparts.dk
Del de gode net tilbud:

Vi sælger alt inden for reservedele og tilbehør til hvidevarer, støvsugere, køkkenmaskiner til private og professionelle.

Vi vægter kundeservice højt, har en god konverteringsrate og har adgang til over 6 millioner reservedele og tilbehør.

Quickparts.dk skriver b.la.:

Quickparts er en del af Tridan, Danmarks største uafhængige grossist af reservedele og tilbehør til hårde hvidevarer, dele til støvsugere, støvsugerposer og meget mere.
Vi har siden 1977 leveret kvalitetsreservedele til professionelle installatører og montører, og vi er i branchen kendt og anerkendt som pålidelig, hurtig og serviceminded leverandør.

Vi sender årligt ca. 100.000 forsendelser til kunder i hele Skandinavien, og vi tilstræber, at alle bestillinger modtaget indenfor normal åbningstid også afsendes samme dag.

Quickparts er Tridans forbrugerwebshop, hvor du kan drage fordel af vore fagkundskaber og få hjælp til at finde det, som du mangler. Så får du også den rigtige vare leveret første gang.
Vi ved, hvornår du selv kan reparere, og hvornår du bør henvende dig til en fagmand for at få hjælp til din reparation.
Vi vejleder gerne, og vi vil hellere sende dig videre til producenten eller en professionel reparatør end levere noget forkert eller noget, som du ikke kan klare selv.

Kontakt os, hvis du ikke kan finde den reservedel, som du mangler. Vi har langt over 8.000 af de mest anvendte dele fast på lager, og vi har adgang til over 6 millioner originale reservedele og tilbehørsdele fra stort set alle hvidevareproducenter samt et bredt udvalg af ikke-originale dele af højeste kvalitet.

Quickparts

Del de gode net tilbud:

Tilbuds-Nyheder

Indtast din e-mailadresse nedenfor for at abonnere på vores nyhedsmail.

da_DK
da_DK