background img
banner

Allianz Global Assistant.

72

EU’s største rejseforsikrings selskab.

Allianz er den globale markedsleder inden for rejseforsikringer. Med rådighed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, er Allianz altid tilgængelige hvis der skulle opstå et uheld på ferien. 

Allianz er klar til at hjælpe dig i vanskelige situationer, uanset om det er i Europa eller Verden. 

International profil

Som førende i verden inden for rejseforsikring og assistance, står vi til rådighed 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Måske har du mistet din bagage, er blevet forsinket, har brækket benet på skiferien, eller din bil er brudt sammen på det mest ubelejlige tidspunkt.

Vi er Allianz Global Assistance. Og vi er her for at hjælpe. Faktisk har vi hjulpet i næsten 60 år. I dag berører vores gruppe af virksomheder 250 millioner mennesker på verdensplan. Det er ca. 4% af verdens samlede befolkning!

Vi er her for at hjælpe dig i vanskelige situationer, i hele verden og lige rundt om hjørnet. Vores opgave og mission er at yde dig hurtig og omsorgsfuld assistance af høj kvalitet, når som helst og hvor som helst, når du har brug for os.

Vi når vidt og bredt

Men hvordan kan vi yde service alle steder og på alle tidspunkter i døgnet? Først og fremmest er vi mere end 13.000 dygtige og engagerede medarbejdere. Derudover arbejder vi i tæt samarbejde med et globalt netværk af mere end 400.000 partnere, der spænder fra medicinske eksperter til mekanikere og juridiske rådgivere til håndværkere. Med vores fælles ekspertise, og mission om at hjælpe, når vi vidt og bredt.

Vi er globale. Vi er lokale. Og vi er stolte af begge dele.

Det er meget vigtigt for os, at vi opretholder en balance mellem vores stadigt voksende internationale tilstedeværelse og den nære menneskelige dimension. Ja, vores globale rækkevidde er afgørende for at opfylde behovene hos vores kunder; men lige så vigtigt er vores evne til at anvende den kulturelle viden og forståelse vi har opnået i det lokale. Vi er stolte af vores evne til at gøre begge dele.

Allianz Global Assistance i Skandinavien

Allianz Global Assistance har siden 1995 været at finde i Skandinavien. Vi har tilbudt rejseforsikringer og ydet bistand til tusindvis af tilfredse kunder gennem vores partnere i rejse- og luftfartsbranchen. Og vi er stolte over at kunne tilbyde vores værdsatte rejseforsikringsprodukter direkte til vores kunder på allianz-assistance.dk.


Al medicinsk nødhjælpsassistance ydes 24 timer i døgnet gennem vores lokale samarbejdspartner Falck Global Assistance, der med egen dansktalende alarmcentral altid er klar til at hjælpe.
Article Tags: ·

...

da_DKDanish
da_DKDanish