Redgreen

REDGREEN

REDGREEN har gennem årene fastholdt sit fokus på et unikt koncept, der blander nautisk mode, clean-cut design, premium kvalitet og funktionelt tøj til elegante nordiske kollektioner.

Dansk kvalitetsdesign og mode fra Redgreen er alt i sæsonnens mode til ham og hende. Her finder du virkelig god kvalitet til rigtige gode priser.

REDGREEN skriver b.la. om deres brand og internet butik:

“Strikken!”

“The fisherman” strik er et ikon blandt striktrøjer. Født i det 18. Århundrede.

Fisherman strikken er en ikonisk strik med stærke rødder i den irske maritime tradition. Oprindeligt lavet til at beskytte sin bærer mod hårdt vejr til søs og for at være robust nok til at modstå slitage fra hårdt arbejde.

“Boblemønsteret” blev udviklet til at give stærke isolerende egenskaber. Fisherman strikken har været tro mod sine rødder og er i dag et ikonisk signaturtøj!

I 2018 præsenterede REDGREEN en limited “Made in Denmark” udgave af fisherman strikken som en fortolkning af den uldtrøje, som danske fiskere bærer. Den er strikket i 100% ren ny uld.”

redgreen-logo

“Vi ELSKER striberne”

Hvis der er et stykke tøj, som de fleste af os nok har i vores skabe, er den klassiske Breton-stribede trøje!

Stilen blev introduceret i 1885 som en uniform fra den franske flåde og havde ingen modebevidsthed, før Coco Chanel – efter en tur til den franske kyst – lagde mærke til det.

Den ikoniske designer var så inspireret af sømandsuniformen, at hun indarbejdede striberne i sin nautiske kollektion fra 1917.

Senere var striberne også uadskilleligt forbundet med Jean Paul Gaultier, der gentagne gange har inkluderet det i sine modekollektioner gennem hele sin karriere. Sådan blev den stribede trøje den legende, vi alle elsker.

Hos REDGREEN er den bretonske stribe dybt forankret i vores dna.”

Gør nogle gode køb på RedGreen og spar mange procent på kvalitetstøj.

Husk at se alle de andre tøj og mode butikker her på NET-Tilbud.

Tilbuds-Nyheder