RackBuddy - Unikke garderobe- og opbevaringsløsninger

RackBuddy – Unikke garderobe- og opbevaringsløsninger

Vores mål er, at gøre din drøm om den perfekte garderobe- og opbevaringsløsning til virkelighed.
Del de gode net tilbud:

RackBuddy – Unikke garderobe- og opbevaringsløsninger

RackBuddy skriver om sig selv:

“Vi er en dansk designvirksomhed, der har til formål at gå langt ud over normen for normale opbevaringsløsninger. Virksomheden blev grundlagt på baggrund af vores egne erfaringer: Vi ønskede et sted at hænge vores tøj og fandt os selv nødt til at vælge mellem billige, men ufleksible, skrøbelige modul møbler og dyre specialfremstillede løsninger. Så vi besluttede os for at ændre dagsordenen. Vi udviklede et koncept med bedre holdbarhed, forbedret pris venlighed og frem for alt, flere muligheder for fremtidige opbevaringsmøbler.
Vi valgte at arbejde med nogle få grundlæggende komponenter, der kan udvides til uendelige muligheder. Vi fortæller dig mere om disse komponenter senere. Valget af disse komponenter gør det muligt for os at tilpasse ethvert rum – uanset hvor uregelmæssigt det er. Vores løsning passer altid perfekt til uperfekte rum. Det eneste, du skal gøre, er at vise os din udfordring. Vi lover, at vi kan løse den. Vores løsninger optager ikke din plads – de udvider dit rum. De fungerer, hvor standardmoduler fejler og giver plads til unik personlig indretning. Det er ikke raket videnskab. Det er Rackbuddy videnskab.”

RackBuddy – Unikke garderobe- og opbevaringsløsninger er til din bolig. Til værelset,  børneværelset, stuen, kælder eller hvor det passer dig. Systemet er så unikt, at du kan finde lige den løsning der passer helt perfekt til dig. Det er dansk håndværk, når det er bedst. RackBuddy – Unikke garderobe- og opbevaringsløsninger.

RackBuddy skriver videre:

Vores mål er, at gøre din drøm om den perfekte garderobe- og opbevaringsløsning til virkelighed.

RackBuddy – Unikke garderobe- og opbevaringsløsninger er for dem, der ikke er til standardløsninger. Vi elsker at erobre det umulige. Det, der driver os, er at forvandle det umulige rum til en velfungerende og smuk garderobe, der er perfekt skræddersyet til dine behov. I den forbindelse finder vi det yderst vigtigt, at arbejde med bæredygtige og langtidsholdbare materialer for at sikre, at dit Rackbuddy-produkt er et produkt for livet. Lad os fortælle dig mere.

For at lære os at kende, er vi først nødt til at fortælle dig om vores ledende principper. Bare rolig, der er kun fem af dem. Det er dog fem principper, som vi tager meget alvorligt, og i bund og grund er det dem, der gør os anderledes. Det er principper, der styrer vores virksomhed og den måde, vi gør tingene på, hver dag:

• Vores løsninger tager ikke plads – de giver dig plads.

• Vores løsninger holder hele livet, men kan altid de-konstrueres og re-konstrueres igen.

• Vi arbejder med få komponenter, der udvides til uendelige muligheder.

• Vi gentænker funktionaliteten af robuste materialer og forvandler dem til lette og stilfulde løsninger.

• Vi har en enkel tilgang til enhver kompleks opbevarings udfordring: Vi ser det – og vi løser det.

 

Til erhvervet kan RackBuddy – Unikke garderobe- og opbevaringsløsninger, ogå være med.

Hvad tilbyder vi?

Når du vælger en løsning fra RackBuddy har du mulighed for at vi er med hele vejen. Fra første tegning til den færdige løsning står monteret og klar.

* Inspiration, rådgivning og opmåling
* 3D tegning af jeres løsning
* Levering og montering

Det er vigtigt for os, at du modtager en kompetent og inspirerende rådgivning. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med dit projekt. På baggrund af dine ønsker og tanker om materialevalg og design, modtager du en færdig 3D tegning af løsningen.

Vi tilbyder full service for dit projekt – til en konkurrencedygtig pris.

Dit salg starter ved døren

Et godt førstehåndsindtryk er afgørende for det videre salg. Et overskueligt udvalg, den rette fremtoning og den rigtige atmosfære er essentiel for at bygge en god relation til dine kunder – allerede ved døren.

RackBuddy.dk

 

 

 

Husk at du kan andre steder på NET-Tilbud.dk, også finde andre gode shops som tilbyder andre møbler og opbevaringsløsninger.

Del de gode net tilbud:

Nyheds Update

Tilmeld din email herunder for at modtage nyhedsbrev

da_DK
da_DK