Proshop – Elektronik

Proshop - Elektronik ønsker at være Danmarks foretrukne butik indenfor elektronik. Proshop leverer over 100.000 kvalitetsprodukter til en overkommelig pris, og har altid de mest spændende produkter til alle typer kunder, når det kommer til pris og kvalitet.

Proshop – elektronik og meget mere til hele familien.

Proshop – Elektronik

Elsker du også elektronik? Og vil du have meget mere af det – meget hurtigere?

Så er du landet det perfekte sted. Proshop – Elektronik er til for dig, der ikke kan få nok af hardware, software, gadgets, husholdningsartikler, plejeprodukter, tilbehør… Vi er til for dig, der gerne vil have samlet alt på ét sted.

Proshop.dk - Elektronik, husholdning, legetøj.
Proshop.dk – Elektronik

Størst

Vi har det hele. Og hvis vi ikke har det, så skaffer vi det.

Vi sætter en ære i at have en af landets største sortimenter af elektronik og IT. Vi spænder bredt, fra essentielle haveredskaber over PC-skærme til de kraftigste grafikkort på markedet.

Vi går heller ikke på kompromis med dybden. Det betyder, at vi både har mange kategorier og alle de modeller og mærker inden for fx harddiske eller bærbare, du kan forestille dig.

Hurtigst

Lynhurtig levering er Proshops varemærke. Vi mener, at du som kunde skal vente så kort tid som muligt på lige præcis det produkt, du mangler eller ønsker dig.

Står du fx og skal bruge en printer nu… Nu, som i senest i morgen? Eller har du fået den der velkendte craving efter den nyeste smartphone, og har brug for den… i dag?!

Så fortvivl ikke. Hos Proshop har vi 1 dags levering på lagervarer. Du kan også hente din vare samme dag fra vores afhentningssteder i Aarhus og København. Til en lang række adresser i landet tilbyder vi sågar levering samme dag!

Sortest

Hos Proshop har vi gjort alt klart til årets største online shopping-begivenhed. Black Friday er din mulighed for at score de vildeste priser på lige præcist det, du ønsker dig eller har brug for. Er du fx løbet tør for plads på computeren? Så har vi selvfølgelig stærke tilbud på SSD’er.

Det kan også være, at du er på udkig efter nyt gaming-udstyr, legetøj, en kameralinse, overvågningskameraer, eller en barbermaskine, eller den nyeste tablet eller, eller, eller?

Der er ingen grænser for, hvor mange produkter, vi har sat prisen ned på i år. Så gå endelig på jagt i vores store, sorte sortiment og find det, du mangler.

Husk, at efter et brag af en Black Week og Black Friday tilbudsuge, har du endnu en chance for at gøre et kup til Cyber Monday.

… og med den bedste service

Hos Proshop er vi nørder. Ellers ville vi ikke kunne tilbyde alle de produkter, vi har på hylderne.

Men én ting er at sælge varer. Noget andet er at vide alt om de varer. Og at have lyst til at hjælpe. Den lyst og viden har vi hos Proshop, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning.

Proshop - Elektronik

Proshop – Elektronik skriver videre:
Vi er passionerede og professionelle.

Vision

Morgendagens produkter, i dag.
Vores vision indebærer, at vi skal være de hurtigste på markedet – både til at sende nye varer ud og til at se nye muligheder.

Visionen blev i sin tid formuleret ud fra ønsket om at beskrive det drive, der er i Proshop – Elektronik som virksomhed: ”Hvordan er Proshop nået dertil, hvor vi er i dag?” og ”hvordan er vi blevet så store, og så gode til det vi gør?” Vores vision er derfor en daglig påmindelse til vores medarbejdere om, hvad vi gør godt og kan være stolte af – og at vi skal blive ved med at følge denne kurs.

Mission

”Vi er passionerede og professionelle købmænd, der sikrer vores kunder produkter og service i verdensklasse,
lynhurtig levering og let adgang til markedets største udvalg til attraktive priser”.
Ligesom visionen omfavner Proshops mission, hvem vi er som virksomhed, og hvad vi gør – ikke hvordan vi ønsker at være eller hvor vi ønsker at komme hen. Missionen om at være gode købmænd er en integreret del af Proshops arbejdskultur og vores overordnede strategi.

Find flere gode web-shops på NET-Tilbud.dk under kategoriern Computer & Elektronik.

Tilbuds-Nyheder