Velkommen hos Pixizoo - Børnetøj. Her finder du en masse fantastiske varer til dig og din baby og/- eller unger, hvis du har flere af dem. Vi elsker børn og ved at de kræver inspirerende legetøj, bløde og lækre tekstiler, et godt køretøj og ikke mindst en sikker og komfortabel autostol.

Pixizoo – Børnetøj

Pixizoo – Børnetøj. Danmarks hurtigst voksende forhandler af baby- og børneudstyr.

Uanset om man er kommende forældre, nybagte eller har mange års erfaring på bagen, så kan man hos Pixizoo finde alt det, der gør livet med børn endnu sjovere og nemmere.

Pixizoo tilbyder alle de lækre og populære mærker, både inden for baby- og børneudstyr, børnemøbler, legetøj og alle de andre uundværlige ting til babyer og børn

At være en børnefamilie vil for mange betyde en mere hektisk hverdag hvor der er mange gøremål, og derfor skal det være nemt, uproblematisk, overskueligt og hurtigt at handle hos Pixizoo.

 

Fakta om Pixizoo

+6.000 forskellige varer til markedets billigste pris

+200 forskellige brands til alle aldre, stilarter og typer.

+75.000 følgere på Facebook

+12.000 følgere på Instagram

+55.000 unikke besøgende om ugen på webshoppen

 

Vi bestræber os på at være bedst, billigst og altid give en ekstra god kundeservice. Så sender du en kunde i vores retning, kan du også være sikker på at vedkommende bliver behandlet professionelt og ordentligt.

Pixizoo

Velkommen hos Pixizoo. Her finder du en masse fantastiske varer til dig og din baby og/- eller unger, hvis du har flere af dem. Vi elsker børn og ved at de kræver inspirerende legetøj, bløde og lækre tekstiler, et godt køretøj og ikke mindst en sikker og komfortabel autostol. Det er blot for at nævne nogle af de produkter, som pludselig kommer ind på radaren når nyheden om en graviditet har indfundet sig.

 

Før børneuniverset åbner sig, er der ikke mange der går og kigger efter barnevogne og klapvogne på gaden, men når testen pludselig viser to streger, så ændrer verdenen sig på alle måder.

 

Hos Pixizoo ved vi hvordan det er, og vi vil gerne hjælpe dig med at vælge de rigtige produkter og give dig et indblik i de muligheder der er. Der er nemlig rigtig mange! Også flere end da din svigermor havde små børn, selvom hun naturligvis ikke afstår fra at give gode råd, i den bedste mening. Alternativerne til den klassiske barnevogn er rigtig mange og med en klapvogn fra f.eks. Baby Jogger, kan du med tilføjelse af en lift få en velkørende vogn, som du kan bruge helt fra fødsel og mange år frem.

 

Råd, vejledning og inspiration:

 

Der er rigtig mange ting som, med en baby, er for første gang. Uanset om det er valg af babyalarm (psst, du skal have den lækre babyalarm fra Neonate), vogn eller at få indblik i en verden af produkter, som man ikke havde nogen idé om eksisterede. For os er det derfor vigtigt at give dig muligheden for at søge lidt viden inden du skal foretage store beslutninger. Vi er derfor klar til at hjælpe dig på telefon, mail og Facebook messenger. Har du bare brug for at søge lidt viden i fred og ro, kan du benytte vores Youtube kanal, hvor du kan møde Ivalo, som deler ud af sin viden omkring alt fra Trybike løbecykler til den populære klapvogn Baby Jogger City elite 2. Du er også velkommen til at besøge vores magasin på https://www.pixizoo.dk/magasin/

 

 

 

Pixizoo - Børnetøj
Pixizoo
Pixizoo – Børnetøj