Mosters Skur

Mosters Skur er en shop med boligindretning og haveliv til dig, som kan li´ den franske, skandinaviske, nostalgiske, country og lidt genbrugs stil, krydret med tidens trend og tendenser. Personlig service og hurtig respons, er vores prioritet nr. 1.

Mosters Skur er opstået ud af en gammel drøm og min svaghed for gamle ting, udeliv, hygge, sjæl og varme til boligen.

Jeg elsker boligindretning og at finde forskellige ting til boligen til små og store priser.
Jeg vil derfor gøre mit ypperste for at sende dig rundt i mit lille univers med fristelser til dig som kan li’ den franske, nordiske, nostalgiske, country og lidt genbrugs og retro stil, krydret med lidt af tidens trend og tendenser.

Da jeg blev stillet spørgsmålet: “hvad skal det så hedde”, satte jeg mig ned og kiggede ud af vinduet og det første der kom til mig var “skur” og “moster”. I et skur kan man jo nogle gange finde/opbevare lidt ting og sager nye som gamle; og da jeg startede op i 2014, startede jeg op med lager i vores lille anneks, som vi kalder “skuret” og da jeg er stolt af at være moster, blev det så besluttet

I 2014 åbnede jeg webshoppen; men stadig med en drøm om en fysisk butik, denne drøm gik så i opfyldelse i 2015 (hvor jeg fik min første medarbejder); dette giver os mulighed for at give dig som kunde en endnu bedre oplevelse og kundeservice. Og service,- dét vil du opleve, da jeg selv elsker at gi’ og få en god kundeservice og kundeoplevelse er det dét, der ligger øverst på listen i “Skuret”.

Mosters Skur

Webshoppen skriver om sig selv:

“Hvorfor Åbnede Mosters Skur?

Vi er tilbage i 2014, hvor drømmen og svagheden for gamle ting, hygge, sjæl og varme til boligen, konstant lå og arbejdede. Byen Greve, hvor vi bor, havde på daværende tidspunkt ikke det store udvalg, og da jeg elsker boligindretning til små og store priser, tænkte jeg, at der måtte være noget man kunne gøre. Min barsel med nr. 2 var slut og jeg trængte til nye udfordringer, og sagde derfor mit job op som salgskonsulent og gik i gang. Tanken med at starte en webshop var for at komme i gang, og for at arbejde med noget, hvor jeg kunne have mere tid med børnene, samt fordybe mig i et arbejde jeg altid har haft stor interesse i.

En webshop kan man altid arbejde på, og bliver jeg bidt af noget, hænger jeg i og jeg fandt hurtigt ud af, at Mosters Skur blev mit 3. barn. Jeg er oprindeligt udlært kok, så det her var bestemt noget nyt for mig, hvor der var virkelig meget at lære. mostersskur.dk gik online i august 2014.

Hvorfor navnet Moster’s Skur?

Da jeg blev stillet spørgsmålet: “hvad skal det så hedde”, satte jeg mig ned og kiggede ud ad vinduet. Det første der kom til mig var “skur” og “moster”. I et skur kan man jo nogle gange finde/opbevare lidt ting og sager, nye som gamle, og da jeg startede op med lager i vores lille anneks, som vi kalder “skuret”, og jeg samtidig var stolt af at være moster, var beslutningen både nem og føltes rigtig.

Hvornår åbnede Moster den fysiske butik?

Det første år med webshop foregik fra et skur med et hurtigt voksende lager. Vores hus, som blev brugt som showroom, og med 2 børn på kun 1 og 4 år, som rykkede ud af huset, når mor skulle holde åbent hus-arrangementer, blev drømmen om en fysisk butik kun tiltagende større. I november 2015 gik drømmen i opfyldelse og jeg fik min første medarbejder. I 2017, 1,5 år senere, kunne vi med stolthed åbne op for en endnu større butik, hvilket har givet os mulighed for at præsentere vores varer endnu bedre end tidligere, samt dele det op i forskellige afdelinger, hvilket vi er stolte af at arbejde med.

Hvad finder du i Mosters Skur?

“En skattekiste” – “Et univers” – “En hule” vores søde kunder har igennem årene døbt os mange skønne navne og vi forsøger at genskabe dét på vores webshop med fristelser til dig som kan li’ den nordiske, nostalgiske, rustikke, samt lidt genbrugs og retro stil, krydret med lidt af tidens trend og tendenser. For at løse denne opgave har jeg valgt en række stærke danske brands, som har eksisteret i mange år, og vi kan tilbyde næsten 5000 forskellige varer til dig og din bolig, som kan friske dit køkken, stue, værelse eller soveværelse op. Det kan være til haven, kolonihaven, sommerhuset eller orangeriet, og når vi rammer højtiderne, hjælper vi dig også med hyggelig påskepynt, samt ideer og inspiration til julen.


I butikken har vi stor succes med at hjælpe kunderne med den klassiske værtindegave med delikatesser,
eller sammensætte en lækker gave med bolig- og/eller livsstils produkter.

Udover et bredt sortiment, finder du glæde og god service, og har du brug for hjælp, vil vi med vores mange års erfaring, give sparring og rådgivning til dig og din boligindretning, som farvekombinationer og tøjvalg mm.”

God shoppe lyst hos Mosters Skur.

Husk at besøge de andre gode internetbutikker inden for samme kategori.

Tilbuds-Nyheder