Moreland

MoreLand sælger produkter til hjem og have. Der kommer hele tiden nye produkter til.

Moreland A/S sælger produkter til have, bolig og fritid.

Det hele startede tilbage i 1960 da Andreas Petersen oprettede firmaet Texas A/S. Texas har igennem mere end 50 år solgt havemaskiner.
Indkøberne kommer på mange store internationale messer og ser mange spændende produkter. Vi ønsker at markedsføre Texas som et stærkt havebrand og har derfor samlet alle de andre spændende produkter som indkøberne finder på www.moreland.dk.

www.texas.dk har der været solgt maskiner, tilbehør og reservedele siden 2005. Du kan forvente samme høje service når du handler på www.moreland.dk som når du handler på www.texas.dk.

Vindsejl på Moreland.

På moreland.dk finder du et smart transportabelt vindsejl, der er perfekt til afskærmning af vind i haven, på stranden, på campingpladsen eller lige der, hvor du har brug for at lave læ for vind. Vindsejlet er en praktisk udendørs afskærmning, som du nemt flytter rundt og let sætter op – og med Essence vindsejl får du også høj kvalitet, der både tåler vind, sol og vand. Så leder du efter et vindsejl til terrasse, har du brug for at skab læ i haven, eller er det bare nødvendigt med en form for have afskærmning, så er moreland.dk’s vindsejl noget for dig.

Moreland

Vindsejl kan skabe læ overalt

Vejrværterne står for 117. gang og lover blæst, kuling og masser af vind fra nord, syd, højre og venstre, og du kan allerede se bestikket flyve sin vej og smage det forblæste sand, der har fundet vej til sandwichen. Den danske sommer blæser tit væk, men derfor kan du alligevel godt sidde i læ og nyde livet – hvor som helst!

Transportabelt vindsejl, foldbart læsejl, flytbar læskærm. Kært barn har mange navne, og et vindsejl fra moreland.dk har også mange brugsmuligheder, hvad end du forsøger at lave hurtig læ i haven med en flytbar afskærmning, om du vil i læ på campingpladsen, eller om du vil have lidt privatliv på stranden.

Et Essence vindsejl er nemlig transportabelt, så du nemt kan have det med på camping i skoven, på udflugt til stranden eller bare med ud i haven. Du pakker det bare ud af transportposen, sætter det i jorden, og så har du allerede skabt en lille hyggekrog, hvor du kan gemme dig for vinden og for nysgerrige blikke.

Vores vindsejl består af en række sammenhængende paneler, som du kan vinkle. Det gør det ekstra nemt at lave en hyggekrog, da flere sider så fungerer som læskærme, hvis vinden kommer fra flere sider. Det gør, at du også kan bruge vindsejlet som terrasse afskærmning, da det kan kantes i terrassens hjørner.

Og selvom det er en flytbar afskærmning udendørs, så kan du bare lade Essence vindsejl stå ude natten over, eller hvis vejret bliver skidt. Det er nemlig meget vejrbestandigt, så det sagtens kan holde til regnvejr og selv det kedeligste danske sommervejr.

Find vindsejl og mange mange flere forskellige produkter hos webshoppen.

Husk at besøge de mange andre webshops inden for samme kategori, efter et godt tilbud.

Tilbuds-Nyheder