Modstrøm

Modstrøms NemEL er en af Danmarks billigste elaftaler lige nu. Du får gratis oprettelse og ingen binding.

Modstrøm

NemEL er en nem og enkelt elaftale. Du betaler kun 10 kr i abonnement og 5 øre i tillæg pr. kWh.

Aftalen er den bedste på markedet for dig der bruger meget strøm på f.eks. en elbil eller varmepumpe. Samtidigt er NemEL ikke et introtilbud, som bliver dyrt efter et halvt år – Derfor er du sikret en nemmere hverdag, hvor du ikke skal bekymre dig om at skifte elselskab hvert halve år. Vi er så sikre på, at du bliver glad for aftalen, at du hverken har binding eller et oprettelsesgebyr.

Som Modstrøm kunde, har du lige nu muligheden for at få et Energibesøg, hvor vi gennemgår din boligs behov. Her vil vores energirådgiver rådgive dig om hhv. solceller, varmepumper, ladeboks, isolering, vinduer og døre etc.

NemEL er for dig med et stort elforbrug. Lige nu får du et gratis EnergiBesøg når du skriver dig op.

Modstrøm tilbyder enkel og omkostningsfri overgang til billig strøm uden skjulte gebyrer.

Hos Modstrøm får du en variabel elpris, som varierer time for time, hvilket giver mulighed for at spare penge, især i perioder med lav efterspørgsel som om natten og sommeren.

Hos Modstrøm har vi to aftaler: Én til de prisbeviste, og én til dem der gerne vil energioptimere.

modstroem logo
Grøn strøm

Grøn strøm er betegnelsen for strøm, der er genereret fra vedvarende energikilder som sol, vind og biomasse. Disse energikilder har minimale miljøpåvirkninger.

Strømmen i elnettet vil altid være et blandingsprodukt af både strøm fra vedvarende energikilder, men også fra strøm genereret på baggrund af fossile brændsler som kul, olie og naturgas.

100 % grøn strøm er altså kun muligt med selvforsynende energikilder såsom solpaneler.

Husk at se de mange andre gode tilbud på NET-Tilbud i samme kategori.

Tilbuds-Nyheder