modstrøm

Modstrøm – modtag 10 gratis energibesparende LED pærer.

Modstrøm hjælper boligejere og virksomheder med at bruge energien bedre. Vi gør det nemt og økonomisk bæredygtigt at handle på en grøn holdning. Og vi er med dig hele vejen gennem din personlige grønne omstilling.
Del de gode net tilbud:

Som kunde hos Modstrøm, modtager du 10 gratis energibesparende LED pærer.

Modstrøm skriver bl.a. på deres hjemmeside:

Brug energien bedre. Og modtag 10 gratis energibesparende LED pærer.

Modstrøm er Danmarks førende grønne energiselskab. Vores mission er at drive danskernes grønne energiomstilling ved at gøre det nemt, økonomisk bæredygtigt og fordelagtigt at omstille sig til grøn energi med klimavenlige og innovative produkter og services.

Modstrøm vil bidrage til danskernes erkendelse af, at den grønne energiomstilling ikke kun handler om at købe strøm fra grønne energikilder, men om aktivt at gennemføre energiforbedringer i den enkelte husstand og virksomhed med alt fra LED pærer og digitale termostater til varmepumper, solcelleanlæg og ladestandere.

Vi viser vej og gør det nemt for private og virksomheder at handle på en grøn holdning. Vi giver dig overblik over dine muligheder, og vi er totalleverandør af hele din personlige grønne omstilling.

Modstrøm hjælper boligejere og virksomheder med at bruge energien bedre. Vi gør det nemt og økonomisk bæredygtigt at handle på en grøn holdning. Og vi er med dig hele vejen gennem din personlige grønne omstilling.

Image

Varmepumper sætter gang i de grønne besparelser

Med en varmepumpe kan du på en bæredygtig og effektiv måde spare penge på varmeregningen i din virksomhed. Har I fx et ældre olie- eller gasfyr, vil I med den rigtige løsning kunne halvere varmeregningen. Samtidig er varmepumper fleksible grønne løsninger, der stort set passer sig selv.

Vi hjælper dig hele vejen
Det er let at skifte til en luft-til-luft varmepumpe hos Modstrøm. Vi foretager en helhedsvurdering af virksomhedens behov, inden vi går i gang. Og vores energivejledere besigtiger og beregner, sådan at du ved, hvad din virksomhed kommer til at spare. Derudover har vi vores eget montageteam, som står for opsætningen og efterfølgende service. Luft-til-luft varmepumper monteres på ½ dag. Vi indstiller anlægget, giver grundig vejledning i brugen og vi rydder op efter os selv og samler emballagen, inden vi tager afsted igen. Vi klarer kort sagt det alt praktiske, så du får mere tid til din virksomhed.

 

Fordele ved en luft-til-luft varmepumpe

  • Forbedret indeklima i virksomheden
  • Kan bruges som aircondition om sommeren
  • Kræver ikke vandbårent varmesystem såsom radiatorer og gulvvarme
  • Bidrager til den grønne omstilling
  • Langt billigere end elradiatorer og brændeovn
  • Reducerer jeres CO2 aftryk
Så husk at på Modstrøm – modtager du 10 gratis energibesparende LED pærer.

Udover Modstrøms elaftaler, kan du her på NET-Tilbud.dk også finde andre gode aftaler inden for køb af EL til boligen eller virksomheden.

Del de gode net tilbud:

Nyheds Update

Tilmeld din email herunder for at modtage nyhedsbrev

da_DK
da_DK