ModernHouse

Forhandler af interior til boligen fra Danske Upcoming Designere, med fokus på godt håndværk, nytænkning, kvalitet og moderne design. ModernHouse støtter Upcoming designere og deres kreativitet, som betyder deres evne til, at skabe noget nyt.

Velkommen til ModernHouse, en perfekt kombination af personlig, unik og tidens trend i høj kvalitet.

Alle produkter er fra danske designere, de udvælges nøje og foregår i tæt samarbejde med designeren. Med det formål at skabe et attraktivt udvalg til din ModernHouse.
Indretning kombineret med dansk upcoming design er inspirerende og en måde at skabe unikke løsninger til det moderne hjem.

Vi værdsætter det unikke og den kreativitet mange danskere indeholder.

visbanner

Modernhouse skriver om sig selv:

“Velkommen til et univers af Dansk Design fra Upcoming Designere. Denne webshop er startet med netop det formål at støtte alle de mange kreative danskere. Vi drømmer om at samle dem et sted og hjælpe dem ud på boligmarkedet som inspirationskilde til jer. Vi drives af den passion vi oplever hos vores designer. Vi elsker at se dem lykkes med deres design og brand. Det er en svær proces og det er svært at komme derud. Det er derfor vores største fokus at værne, om de værdier og designs som vores Danske Upcoming Designere bidrager med indenfor interiør, smykker og børnenes univers.

Til dig kan vi tilbyde solidt og godt håndværk, hvor især designet og det personlige altid er nøje gennemtænkt. Alt er designet i Danmark og drives af passioneret danskere, ikke alt er produceret i Danmark, men der er stor fokus på rette forhold og kvaliteten af produkterne.”

Vores historie

Jeg, Mirjam er stifter af virksomheden og driver den sammen med min mand, Lars. Med stor passion for Dansk Design og moderne boligindretning. For os handler det ikke blot om det at drive en webshop, men at skabe et inspirerende univers med danske upcoming designere. At skabe et univers hvor vi samler de aller bedste og yder den bedst mulige service.

Vores inspirationskilde

Vi bliver inspireret af den moderne boligindretning, den nordiske stil og det personlige design. Vi udvælger nøje således at det hele matcher og harmonere sammen. Især brugen af materialer, designet, det funktionelle og anderledes er noget der inspirere os meget. Vi finder stor inspiration til hele boligen og kommer vidt omkring lige fra børneværelset, boligen og smykker. Det er vores passion for Danske Upcoming Designere og det dekorative, samt funktionelle univers der driver os og inspirere os aller mest.

Vi håber meget at du har lyst, til at følge med i vores kamp om at støtte de Danske Upcoming Designere og deres kreativitet, samt passion for det gode håndværk.”

“Vores outlet er stedet hvor vi samler demovarer og 2. sorterings produkter der fortsat kan bruges til attraktive priser. Alt sammen fordi vi ønsker at gøre op med smid ud-tendensen. På hvert produkt kan der forekomme mindre eller større fejl, eller der kan blot være tale om produktet, hvor emballagen er beskadiget. Altså produkter, som ikke længere kan sælges som nye af forskellige årsager. Under hvert produkt vil vi beskrive varens stand med både tekst og nogle med billeder.”

“På udkig efter et godt tilbud? Så er siden her værd at holde øje med. Hos ModernHouse.dk er der løbende gode tilbud, så hold løbende øje med siden her. Vi vil løbende holde dig opdateret med vores bedste tilbud, som kan omhandle intropriser, oprydning på lageret med varer som sælges ud eller i de bedste tilbuds perioder, hvor vi går helt i sort. Med en masse inspiration og diverse information har du mulighed for at gøre en god handel, uanset hvad du er på udkig efter. Om det er noget nyt til boligen, noget til de mindste eller den perfekte gave til din ven/veninde.”

God shoppelyst i det store udvalg hos Modernhouse.

Husk også at besøge de andre gode webshops under denne kategori.

Tilbuds-Nyheder