Møblér

Salg af møblér og senge, hvor særligt sofaer, lænestole og senge udgør en stor del af vores forretning. Møblér er en kæde bestående af selvstændigt ejede møbelforretninger med 37 butikker over hele landet.

Møblér er en kæde bestående af selvstændigt ejede møbelforretninger.

Det betyder meget for os, at vores butikker har et lokalt tilhørsforhold, lige såvel som det faktum, at der er mennesker bag facaden, som har et reelt ønske om at gøre det bedste for dig, når du skal ud og købe møbler til din bolig. Vores butikker er kendetegnet ved, at ejeren er i butikken, hvilket afspejler sig i en høj service og en kyndig faglig rådgivning. Som lokale fagmænd tager vi nemlig hånd om dig og dit møbelkøb, fra det øjeblik, du søger inspiration, til du skal træffe dit møbelvalg og helt frem til både levering og samling af dine møbler. Vi følger dit møbelkøb til dørs, og vi sørger for, at alt foregår, som det skal med levering med vores egne biler og af vores erfarne og møbelkyndige personale.
Vi er stolte af, at du i vores butikker kan få en fantastisk god og personlig service, der kan give dig tryghed under hele købsprocessen. Vores butikker har et indbydende sortiment, og vi lægger vægt på, at du skal have mulighed for at se, føle og prøve møblerne i virkeligheden.

Find din nærmeste butik her.

Selvom vi er en kæde af selvstændige butikker, laver vi fælles indkøbsaftaler, hvilket gør, at vi kan tilbyde attraktive priser til dig som forbruger.

Her i webshoppen finder du et stort sortiment af møbler til alle slags rum. Det er ikke sikkert, at alle varer er at finde ude i din lokale butik, da alle vores butikker tilpasser sit sortiment til det enkelte lokalsamfund. Ligeledes kan hovedparten af vores møbler tilpasse i blandt andet farver og mål. Kig forbi og få svar på dine spørgsmål, og så bestiller vi varerne hjem til dig, hvis de ikke er i butikken.

Møblér

Møblér skriver videre på deres internet shop:

Inspiration & viden

Her på siden kan du få en masse boliginspiration og tips til de nyeste tendenser inden for indretning og bolig. Én ting er nemlig at købe møbler til sit hjem, en anden ting er at skabe sammenspil mellem møbler og stil.  I en travl dagligdag kan det nogle gange være svært at blive inspireret. Vi vil gerne hjælpe dig til at finde din personlige stil og samtidig kombinere dem med tidens tendenser. I vores forskellige blogindlæg kan du finde inspiration til, hvordan du skal indrette samtlige rum i dit hjem, og hvad der kan være vigtigt at holde øje med inden for boligindretning. Her på siden kan du også få viden og tips til vedligeholdelse af dine møbler.

TV og mediemøbler

Stort udvalg af TV borde, TV reoler, TV skænke og AV møbler

Et TV fylder meget i hjemmets indretning i dag. Det vælges ikke længere blot ud fra det funktionelle, men i lige så høj grad det æstetiske og visuelle look. Hos Møblér har vi et stort udvalg af TV borde og TV møbler i forskellige prisklasser, designs og stilarter. Med et TV bord får du mulighed for at gemme alt det væk, som ikke behøves at ligge fremme.

Gavekort

Et gavekort til alle anledninger.  

Når det kommer til indretning, er der mange veje at gå. Der er ikke én indretning der er ens, og der er ikke nogen regler eller bestemte måder, man bør indrette sit hjem på. Det er derfor kun din egen fantasi og kreativitet, som sætter grænser for, hvordan du kan sammensætte og kombinere dine møbler og boligtilbehør. Find og køb et gavekort som gave eller til dig selv på webshoppen.

Find flere bolig -og møbel tilbud her på NET-Tilbud.dk – dit lokale online shoppingsite, under kategorien bolig, have & interiør. 

God Shoppelyst til dig. 🙂

Tilbuds-Nyheder