Maglerlager

Malerlager

Fordele hos Malerlager.dk Kvalitet til den rigtige pris Dag til dag levering i hele Danmark Gratis levering ved køb over kr. 499,00 Gennemtestet dansk kvalitetsmaling fra Beck & Jørgensen Gratis farvekort her
Del de gode net tilbud:

Malerlager tilbyder i dag et bredt udvalg af vægmaling, loftmaling, vådrumsmaling, facademaling, spraymaling, diverse produkter til indendørs træværk, udendørs træværk og meget, meget mere.

Udover maling til stort set alle formål, leverer Malerlager også alt indenfor malertilbehør, som pensler, sandpapir, malerruller, sikkerhedsudstyr, spartelmasse med mere.

l3mpj59a3yhwwi1h1e1Malagerlager skriver b.la: på deres hjemmeside:

Stort udvalg af billig maling i høj kvalitet

Uanset hvilket projekt du skal i gang med, kan vi helt sikkert hjælpe dig godt fra start. Hos Malerlager.dk sælger vi maling i høj kvalitet til alle projekter. Vi forhandler blandt andet gennemtestet dansk kvalitetsmaling fra Beck & Jørgensen.

Beck og Jørgensen er en moderne danskejet virksomhed med fokus på miljørigtig maling i høj kvalitet. Maling fra Beck og Jørgensen har i mange år været brugt af professionelle malermestre, hvilket sikrer at kvaliteten, brugervenligheden og dækkeevnen er helt i top. Alle vores indendørs malinger til vægge og træværk er mærket med et af Danmarks officielle miljømærker Blomsten.

Udover maling fra danske Beck & Jørgensen spænder vores sortiment ligeledes over produkter fra blandt andet: CaparolPolyfillaJunckersSpekter og Trip Trap Woodcare. Alle vores produkter er nøje udvalgt, for at sikre dig den bedste oplevelse hele vejen gennem dit projekt – lige fra maling, til pensler og afdækningstape. Malerlager har eksisteret siden 2006, men faktisk har vi beskæftiget os med maling og vægbeklædning meget længere end det.

Når du handler hos Malerlager, enten online eller i vores butik i Aarhus Nord, kan du forvente professionel rådgivning, maling til konkurrencedygtige priser og produkter i høj kvalitet. Vi beskæftiger os med stort set alle former for maling og træbeskyttelse, så uanset hvilket rum eller hvilken overflade du skal have malet, har vi produkterne til dig.

Maglerlager

Billig maling online og i fysisk butik

Malerlager.dk har eksisteret siden 2006 og vi sælger i dag maling fra både vores webshop og i vores fysiske butik i Aarhus Nord. Uanset om du vælger at handle online eller i vores butik, kan du altid forvente professionel rådgivning og vejledning. Vores personale har arbejdet med maling og malertilbehør i mange år, og ved præcis hvilke produkter der stemmer overens med dine forventninger.

Vi tilbyder i dag et bredt udvalg af vægmaling, loftmaling, vådrumsmaling, facademaling, spraymaling, diverse produkter til indendørs træværk, udendørs træværk og meget, meget mere. Udover maling til stort set alle formål, leverer vi også alt indenfor malertilbehør, som pensler, sandpapir, malerruller, sikkerhedsudstyr, spartelmasse med mere. Der er altså en god chance for at finde lige det, du søger. Skulle du mod forventning mangle noget, så kontakt os på chat, mail eller telefon, så kan vi helt sikkert hjælpe dig videre.

Maling og god service

Hos Malerlager.dk har vi et stort ønske om, at du som kunde, får den bedste oplevelse, når du handler maling. Derfor står vores farveeksperter altid til rådighed med vejledning og idéer til dine projekter. De fleste af vores malinger kan tones i alverdens farver, så du kan få nøjagtigt den nuance du drømmer om. Er du i tvivl om farver? Vi har forskellige farvekort, som enten kan købes eller sendes gratis. Se udvalget af farvekort her, og gør det let at se muligheder og populære farver.

Skal du bruge meget maling? Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud på maling, træbeskyttelse eller noget helt tredje. Kontakt os på mail, telefon eller chat, så kan vi hjælpe med produkter, der matcher dine behov og ønsker. Du er altid velkommen i butikken i Aarhus Nord, og handler du online, så husk at vi tilbyder gratis levering i hele Danmark på alle ordrer over 499,- og dag-til-dag levering.

Kig ind på Malerlager.dk og find lige den maling, malerudstyr eller alt hvad du skal bruge til istandsættelsen af din bolig. Husk den gratis levering ved køb for over 499,-

Del de gode net tilbud:

Tilbuds-Nyheder

Indtast din e-mailadresse nedenfor for at abonnere på vores nyhedsmail.

da_DK
da_DK