Løbeshop

Løbeshop er din vej til nye løbesko, udstyr og tøj. Bliv inspireret og tilmeld dig deres nyhedsbrev og sociale medier. Find alt i løbe udstyr lige her.

Velkommen Løbeshops online løbeunivers, der bygger på en enorm passion for løb og dybdegående viden om vores produkter.

Løbeshop skriver om sig selv og deres webshop

“Passion er et nøgleord for hele vores forretning, og du vil opleve, at det skinner igennem i alle afdelinger. Sammen løber og vokser vi nemlig hurtigere. Løbeshop – Din online løbeekspert.

Hvem er vi?
Vi er en dansk E-commerce virksomhed med hovedsæde i Hadsten nær Aar hus. Løbeshop blev stiftet i 2005 af Jonas Mørkøre Andersen, som så en gylden mulighed for at sælge løbesko online. Løbeshop har siden start været familieejet, men er nu ikke længere blot en familieejet virksomhed. Vi er nu også en international forretning, der sælger stort set alt inden for løb til en stor del af det europæiske marked.


Din online løbeekspert
”Løb” er måske et lille ord, men for os rummer det en kæmpe værdi. Vi synes naturligvis, at løb i sig selv er en fed sportsgren, hvor man får rørt sig, og tankerne kan få frit spil. Løb er dog meget mere end det. Det er et socialt samlingspunkt, den enkeltes bedrift og ikke mindst personlig udvikling, som kan hjælpe i svære situationer. Vi stræber efter, at alle skal opleve det gode ved løb, og netop dét har været et bærende element i vores virksomhedsstrategi.

loebeshop feature

Løbeshop er dine løbeeksperter direkte i din indbakke

Løbeshop lever og ånder løb, og går til det yderste for at finde, teste og anmelde de bedste løbeprodukter på markedet.
Tilmeld dig deres nyhedsmail og deltage på de sociale medier, for løbenyt og alt hvad der rører sig inden for løbeudstyr, sko og tøj.

God løbetur!

Husk også at besøge de andre gode danske webshops inden for sko og løbetøj, Sport & Fitness m.fl…

Tilbuds-Nyheder