Lamper – Din online lampebutik

Hos Lamper.dk - din online lampebutik har vi et stort udvalg af kendte lampebrands - og følger design trends samt har alt lige fra de klassiske lamper til dem, du måske ikke har set før.

Lamper – Din online lampebutik.

Find og Køb dine nye lamper blandt et kæmpe udvalg.

Spotlight A/S står bag Lamper.dk – en webshop med kendte og klassiske lamper fra kendte designere samt de nye og spændende lamper fra ukendte eller up-coming designere.

Køb dine nye lamper online på Lamper.dk – se deres store udvalg af lamper nu! Lamper.dk tænker på lamper og lys 24/7 – og derfor er kunderne sikre på, at der gives den bedste betjening og service.
Så derfor… Lamper.dk – Din online lampebutik

Lamper.dk har fokus på at skabe værdi for kunden, således at de før, under og efter købet har en god oplevelse, når der handles hos Lamper.dk.
Hos Lamper.dk har de stor viden om lys og belysning. Deres medarbejdere er højt kvalificerede og uddannet til at give kunden vejledning samt rådgivning ifm. kundens lampekøb på både mail og telefon.

Vind en lampe
Lamper – Din online lampebutik

Lamper.dk skriver videre :

Lamper.dk – Din online lampebutik, er ejet af Spotlight A/S, som har drevet belysningsvirksomhed siden 1989. Spotlight har showroom og butik på Store Kongensgade 103 i København – Lamper.dk har lager og kontor i Solrød. Derudover står Spotlight også bag Occhio Store by Spotlight på Borggade 4 i Aarhus.
Vi tænker på lamper og lys 24/7 – og derfor er du som kunde sikker på, at vi giver dig den bedste betjening og service.
Vi har fokus på at skabe værdi for dig som kunde, således at du før under og efter købet har en god oplevelse, når du handler hos Lamper.dk

Og det vigtige til den kræsne shopper er:

Prismatch  
Vi har Prismatch, og det betyder, at du som kunde er sikker på at at handle din lampe til den bedste pris på Lamper.dk.
Læs mere om Prismatch på Lamper – Din online lampebutik.

 

 
 
 

Husk at du kan finde mange andre kvalitets web-butikker her på net-tilbud.dk under – Bolig, hus og Have kategorien, samt mange andre.

Tilbuds-Nyheder