KlubKlub 

KlubKlub er en webshop og en medlemsklub. Bliv medlem for kun 89,-/md. Og du kan til enhver tid melde dig ud igen til udgangen af en medlemsperiode. Den første måned er gratis! Som medlem er prisen helt barberet ned og du får vores varer til indkøbspris.

KlubKlub – Spar op til 90% på dine favorit skønhedsbrands.

Første måned er gratis, herefter koster et løbende abonnement 89.- pr. måned. Fragten er altid gratis og vi sender samme hverdag, hvis ordren er lagt inden kl. 16.
 
“Hos Klubklub.dk har vi alle de kendte brands som Redken, Kerastase, Real Techniques, Beautyblender, ELF, GHD, TIGI, Macadamia, Moroccanoil og mange flere. Vi har faktisk over 110 brands og flere på vej.”
 
For at sikre 100% gennemsigtighed og gennemskuelige beting elser har vi rådført os med e-mærket for at du som kunde, ved at du trygt kan handle på klubklub.dk.

DU FÅR PRODUKTER TIL FORHANDLERNES INDKØBSPRISER!

KlubKlub er et helt nyt koncept kun for medlemmer. Som medlem kan du spare op til 90% på eksklusive mærkevarer. Spar penge hver gang du handler beauty produkter, personlig pleje, parfume, hårprodukter m.m. Prøv KlubKlub gratis i en måned og spar masser af penge på indkøb til dig, din veninde, kollegaer, venner og familie. Efter den gratis prøveperiode er prisen 89 kr. om måneden, og du kan til enhver tid framelde dig igen. Start dit medlemskab ved at gennemføre et køb og spar penge allerede i dag

t?a=1212943473&as=1810212630&t=1&tk=1&i=1

KlubKlub skriver b.la. om deres webshop:

OM KLUBKLUB

“Vi vil gerne gøre det så billigt for dig som forbruger at købe mærkevarer. Vi sælger alle de kendte mærker inden for beauty produkter, personlig pleje, parfume hårprodukter og meget mere. Vi gør alt for hele tiden at købe de bedste produkter ind til dig og vi kommer hele tiden til at udvide med nye produkter. Vi presser prisen helt i bund via vores skarpe indkøbsafdeling som køber store partier hjem af varer fra lande i hele EU. Vi køber fra lande hvor købekraften er lavere og prisniveauet derfor anderledes.

Derudover gør vi en dyd ud af at minimere vores omkostninger, vi pakker alle varer på vores eget lager i Danmark. Alt dette er med til at vi kan videregive dig de suverænt billigste priser. Vi tilbyder kun varer med 100% ægthedsgaranti.”

Husk at besøge de andre internetbutikker som også har mange gode tilbud i kategorien Sundhed & Personlig Pleje

Tilbuds-Nyheder